GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάς του Μνημονίου και των αυτοκτονιών – Τρεις αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

ΣΟΚ στον Κολωνό: Αυτοκτονία 35χρονου οδηγού ταξί Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας και το φαινόμενο τείνει να λάβει μορφ...

ΣΟΚ στον Κολωνό: Αυτοκτονία 35χρονου οδηγού ταξί
Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας και το φαινόμενο τείνει να λάβει μορφή χιονοστιβάδας! Μετά τον συνταξιούχο στρατιωτικό που έβαλε τέλος στη ζωή νωρίς το πρωί χθες στην Κηφισιά, χθες το απόγευμα, ακόμη ένας, 35χρονος αυτή τη φορά, τερμάτισε τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 35χρονο οδηγό ταξί που τα τελευταία δύο χρόνια είχε μείνει άνεργος και είχε οικονομικά προβλήματα και εκείνη την ώρα ήταν μόνος στο σπίτι. Χωρίς δουλειά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν και ο πατέρας του που έκανε την ίδια δουλειά. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που μιλούν και για ερωτική απογοήτευση.
Νωρίς το πρωί πάντως ένας ακόμη 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του στο χωριό Βούτες στο Ηράκλειο. Πρόκειται δηλαδή για την τρίτη αυτοκτονία το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Πάντως η έξαρση των αυτοκτονιών στη χώρα μας, ειδικά οι πρόσφατες όπως αυτή του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, που έδωσε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα έξω από τη Βουλή, έχουν αρχίσει και απασχολούν αρκετούς Ευρωβουλευτές, δυστυχώς όχι Ελληνες, και σύντομα το ζήτημα θα έρθει -σύμφωνα με πληροφορίες των aegeantimes- στο Ευροκοινοβούλιο!
aegeantimes.gr

7 σχόλια

  1. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ .

    ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ;

    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .


    Ο ΑΚΗΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Α. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ
    -----------------------------------

    Δημοσίευση σχολίου για: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
    ""Η χώρα μπορεί να σωθεί μόνο από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά""
    10 Σχόλια ) - Απόκρυψη αρχικής ανάρτησης
    [Image] Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του φιλελέυθερου Ανδρέα Ανδριανόπουλου ότι η χώρα μπορεί να σωθεί μόνο από μια κυβέρνηση Αριστεράς και τη σύμπραξή ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατικής Αριστεράς. Με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Ανδριανόπουλος, υποστηρίζει ότι μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά, θα μπορούσε να κάνει "τους κήρυκες ενός ακραίου Αριστερισμού να βάλουν νερό στο κρασί τους και να .......
    εγκαταλείψουν κάποιες από τις υπερβολικές και ακραία λαϊκίστικες προεκλογικές τους θέσεις."
    Αναλυτικά η παρέμβαση του έχει ως εξής:
    "Πως μπορεί να σωθεί η χώρα; Μοναχά μέσα από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά. Ανεξάρτητα από την προσωπική μου πεποίθηση, άσχετη με τις πολιτικο-ιδεολογικές μου προτιμήσεις, που παραμένει σταθερή στην εκτίμηση πως νικητής των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τα πιθανά δεδομένα είναι μόνο δύο. Το ένα είναι νίκη της ΝΔ, και σχηματισμός κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ η ίσως και με την ΔΗΜΑΡ. Η απογοήτευση ενός κόσμου που θα έχει ποντάρει σε κυβέρνηση της Αριστεράς, θα είναι τότε εκρηκτική. Κινητοποιήσεις θα συνταράξουν την χώρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από την θέση της αντιπολίτευσης θα καταστήσει αδύνατη την αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας. Φυσικό επακόλουθο θα είναι η διάλυση του κράτους και η κατάρρευση του όποιου κυβερνητικού σχήματος. Στις εκλογές που αναπόφευκτα θα ακολουθούσαν ο ΣΥΡΙΖΑ θα σάρωνε με αυτοδύναμη πλειοψηφία.
    Η άλλη εκδοχή είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δίχως αυτοδυναμία. Μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ θα συνέβαλε τότε στον σχηματισμό κυβερνητικού σχήματος. Η παρουσία της θα διευκόλυνε τους κήρυκες ενός ακραίου Αριστερισμού να βάλουν νερό στο κρασί τους και να εγκαταλείψουν κάποιες από τις υπερβολικές και ακραία λαικίστικες προεκλογικές τους θέσεις. Το άσχημο είναι πως η ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάσει σημαντικά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το ένα άκρο ανεβαίνοντας αναπόφευκτα επιφέρει την ισχυροποίηση και του άλλου. Η σύγκρουση ακραίων θέσεων και λαικίστικων επιλογών θα οδηγήσει σε μια εφιαλτική κοινωνική πραγματικότητα. Μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ ίσως να μπορέσει να αναχαιτίσει την πορεία αυτή καταστροφής.
    Δυστυχώς, η εγκληματική συμπεριφορά κορυφαίων στελεχών του φιλελεύθερου χώρου να αρνηθούν, επιμένοντας σε κοντόθωρους ανταγωνισμούς και ρηχή αρχομανία, την κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαίου μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Το λαικό ρεύμα, μαζί με τον διαστρεβλωτικό εκλογικό νόμο, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα με η υπό τον ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία της συνετής φωνής του Φώτη Κουβέλη πιθανότατα να ματαιώσει ακρότητες. Για τίποτα βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η παρουσία πάντως μιάς ισχυρής ΔΗΜΑΡ στη Βουλή θα συμβάλει πιθανότατα προς την κατεύθυνση ισχυροποίησης της μετριοπάθειας και της λογικής"

    αναρτήθηκε από kafeneio στις 8:03 μμ την 14 Ιουν 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1897 Η κυβέρνηση Δηλιγιάννη αγνοεί τις Μεγάλες Δυνάμεις και στέλνει στρατεύματα στη Κρήτη. Ακολουθεί εισβολή της Τουρκίας στη Θεσσαλία, ήττα της Ελλάδας, και Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος λόγω πτώχευσης και πολεμικών αποζημιώσεων.

    1920. Οι αντιβενιζελικοί αγνούν τις Μεγάλες Δυνάμεις και φέρνουν πίσω το βασιλιά Κωνσταντίνο. Οι σύμμαχοι μας εγκαταλείπουν, αποσύρουν τα δάνεια, συνάπτουν συμμαχία με τον Κεμάλ, ακολουθεί η Μικρασιατική καταστροφή.

    2009. Ο μέτριος Καραμανλής, λέει την αλήθεια ( έστω την ύστατη στιγμή ) και ζητά πάγωμα μισθών και συντάξεων. Ο λαοπλάνος Γ. Παπανδρέου ζητά αυξήσεις 1,5% και σε 2 χρόνια φέρνει μειώσεις 40%.

    2012. Ο ίδιος αυτός λαός ( ή οι απόγονοι του ) ετοιμάζονται να ψηφίσουν τους λαοπλάνους Τσίπρα, Καμμένο και Μιχαλολιάκο και μετά τη δίχρονη καταστροφή Παπανδρέου- Βενιζέλου να έρθει νέα οικονομική, κοινωνική και εθνική ( ; ) τραγωδία, με την εγκατάλειψη της Ελλάδας από τους Συμμάχους, οικονομικά και εθνικά. Με Ελλάδα, τη Κυριακή το βράδυ, χρεοκοπημένη εσωτερικά, κοινωνικά διαλυμμένη, καμία ΑΟΖ και κανένα εθνικό θέμα δεν θα επιτευχθεί.

    Στις κρισιμότερες εκλογές, όπου η ιστορία επαναλαμβάνεται ( ; ), καλούμαστε οι σωφρονες Έλληνες να πάμε στις κάλπες και επιλέξουμε τη λιγότερο κακή λύση, μαζικά, για να αποφύγουμε επανάληψη της Ιστορίας. Ο κ. Τσίπρας και σήμερα μίλησε διχαστικά, αφιόνισε το πλήθος των 10.000 οπαδών του και έδειξε ότι δεν λογαριάζει τίποτα, βάζοντας απέναντί του όσους δεν τον ψηφίσουν. Άδειασε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Πασοκ, και επιλέγει να μπλοφάρει, οδηγώντας, σε δεύτερη φάση, σε ευρωπαϊκό κραχ, αν επιλεγεί από τους επιρρεπείς σε λαοπλάνους ηγέτες και δημαγωγούς Έλληνες. Αν τα 2 χρόνια υφεσιακού μνημονίου, μας πήγαν 15 χρόνια πίσω, η άλογη συμπεριφορά του Σύριζα μας γυρνά δεκαετίες πίσω, και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την Αριστερά, ούτε με τη Δεξιά. Τη Δευτέρα, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, η Αστυνομία και τα Ματ θα έχουν αυτοευνουχιστεί και θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του για να χάσει τη θέση του.Τη Δευτέρα, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα η εναπομείνασα αστική τάξη θα πάρει των ομματιών της, καταθέσεις ή επιχειρήσεις, και θα φύγει. Χωρίς ανάπτυξη και επενδύσεις η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του 1984. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είμαι οπαδός του Σαμαρά ή της Νέας Δημοκρατίας, ούτε τον ψήφισα στις 6 Μάη. Αλλά αυτό που έρχεται ( και η ιστορία επαναλαμβάνεται ) με τον δημαγωγό Τσίπρα, στα οικονομικά, κοινωνικά και- πολύ φοβαμαι- στα εθνικά θέματα, εύχομαι να μην οδηγήσει σε μια νέα Μικρασιατική ή Κυπριακή τραγωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ;;;
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

    http://www.youtube.com/watch?v=PiHe96bh3tw&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εύχομαι να μην οδηγήσει σε μια νέα Μικρασιατική ή Κυπριακή τραγωδία...

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εύχομαι να μην οδηγήσει σε μια νέα Μικρασιατική ή Κυπριακή τραγωδία...

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση