GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φώτης Κουβέλης: "Μην τ' ακούς αυτά, για την Αγροτική! Είναι μαλ....."!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο . ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR. Το θέμα της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας έχει προκαλέσει πρόσθετη ένταση στο εσωτερικό ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR.

Το θέμα της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας έχει προκαλέσει πρόσθετη ένταση στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς. Όπως  ήδη σας αποκαλύψαμε, ο βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης διαμήνυσε την αντίθεσή του στα μέτρα που συζητούνται ενώ και άλλοι βουλευτές προειδοποίησαν τον Φώτη Κουβέλη ότι θα διαφοροποιηθούν.
Για το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας έγινε μάλιστα και το εξής χαρακτηριστικό περιστατικό: Ένας από τους βουλευτές που προβληματίζονται για την κατάσταση (το όνομά του δεν το γράφουμε προς το παρόν για να μην τον υποχρεώσουν να κάνει διαψεύσεις!), ακούγοντας και διαβάζοντας τις προηγούμενες ημέρες τα σενάρια για πώληση της ΑΤΕ σε ιδιωτική Τράπεζα, με αγωνία ρώτησε σχετικά τον κ. Κουβέλη αν υπάρχουν τέτοιες προθέσεις από πλευράς της κυβέρνησης και των τριών αρχηγών. Και ο κ.Κουβέλης, με απόλυτη έμφαση και με μια φρασεολογία που δεν την συνηθίζει αλλά για να τονίσει τη διάψευση, του είπε: "Μην τ' ακούς αυτά... Είναι μαλακίες! Δεν ισχύουν...".
Ελάχιστα εικοσιτετράωρα αργότερα, ανακοινωνόταν η πώληση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς...

15 σχόλια

  1. Όταν ο πρώην υποδιοικητής, επί διοικήσεως Θ. Καρατζά, της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) Θεόδωρος Πανταλάκης έφυγε από την ΕΤΕ, προσελήφθη από το Μιχ. Σάλλα στην Τράπεζα Πειραιώς.
    Στη συνέχεια ανέλαβε διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ).
    Σήμερα παραχωρεί το υγιές τμήμα της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς!!!
    Χρειάζονται σχόλια για τα πονηρά αυτονόητα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eαν αυτο που γραφεις για ΔΗΜΑΡ και Κουβελη τοτε ο ανθρωπος ή ειναι ο Τριτος της εσωτερικης Τροϊκας εν αγνοια του ή η συμμετοχη του στην Κυβερνηση τον εκανε αναξιοπιστο. Οτι και αν ειναι απο τα δυο ειναι για κλαματα ο ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παλεύονται οι ηλίθιοι...
    Γράφει ο άλλος προκειμένου να καταλήξει στη μαλακ@@ που θέλει να πει, ξέρετε "προδότες, ξεπουλάνε" κ.λπ: Και σήμερα σε αυτή τη Τράπεζα Πειραιώς χαρίζουν το καλό τμήμα της αμιγώς κρατικής Τράπεζας η οποία έχει υποθηκευμένη τη γή των αγροτών.

    Τι κι αν η ανακοίνωση λέει ότι, ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ,
    δηλ. αυτά που δεν πληρώνουν δόσεις και μπορεί να γίνει κατάσχεση αγροτικής γης
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και για αυτά θα γίνει νομοθετική ρύθμιση

    Τίποτα!
    Ο κάφρος επιμένει: Χαρίζουν αγροτική γη!
    Ε, πόσο πιο καθαρά να του το πούνε;
    Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει;


    ΥΓ. Ξαναγράψαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τους ηλίθιους: μόνο 3 δις είναι τα αγροτικά δάνεια της ΑΤΕ... αν κάποιοσ πιστεύει ότι το 40% - 50% της αγροτικής γής έχει υποθηκευτεί στην ΑΤΕ για 3 δις... με γειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίξετε τα μάτια σας ρε ΡΑΓΙΑΔΕΣ και καταλάβατε ΟΤΙ:

    -Πουλήθηκε το υγιές μέρος ; ΑΛΉΘΕΙΑ; ΠΟΣΌ ΆΡΑΓΕ; ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;


    -Το κακό κομμάτι το ΆΡΡΩΣΤΟ ποιος θα το πάρει; .. ΕΎΚΟΛΟ ---ΑΝ ΔΕΊΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΤ -- ΔΙΑΦΗΜΊΖΟΥΝ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΑΓΟΡΆ ΧΡΥΣΊΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΌ ΑΠΟ ΟΛΑΑ Η ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΓΚ Ο ΛΑΣΤΗΣ ΔΊΝΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ ΏΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΆ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΤΕ ΤΗ ΕΦΟΡΊΑ..

    1) ΡΑΓΙΑ ..ΘΑ πάρει κάποιος την κακή αγρτοτικη τράπεζα και Η ΘΑ του δώσεις τα χρήματα Η ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΆΦΙ ,, ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ !!!!

    2) Το κράτος θα λέει ΑΑΑΑΑ βρείτετα , αυτά πια είναι ιδιωτικά...


    3) Αυτό λέγετε ανάπτυξη ..ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ υπαλλήλους, θα δέρνουν οι σεκιούριτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ?
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΥΧΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?
    ΣΤΟΝ ΣΑΛΛΑ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΛΗΔΗ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που σήμερα έδωσαν την χαριστική βολή στην Αγροτική Τράπεζα και μαζί της σε όλους τους αγρότες και τους υπαλλήλους της, είναι, δυστυχώς, η ΕΕ και το πολιτικό μας σύστημα. Με τρόπο μεθοδικό και διαχρονική επιμονή καταστρέψανε τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Η υποτυπώδης βιομηχανία που είχε δημιουργηθεί στην μεταπολεμική Ελλάδα, σιγά – σιγά έγινε ανάμνηση για τους Έλληνες. Σ΄ αυτό το σημείο άρχισε και το ξήλωμα της άλλοτε κραταιάς Αγροτικής Τράπεζας. Έκλεισε η ΕΒΖ, ΕΛΒΙΖ, ΣΕΚΑΠ, ροκανίζουν τη ΔΩΔΩΝΗ, έβγαλαν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από το Χρηματιρτήριο και ο κατάλογος «ουκ έστε τέλος». Σήμερα ήρθε η σειρά της Αγροτικής, αφού ενδιάμεσα στήθηκαν διάφορα φαγοπότια, χοροί και πανηγύρια, τα οποία δημιούργησαν τη δική τους δυναμική στο ξεπούλημα της Τράπεζας ή καλύτερα στην προίκα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δανεικά κι αγύριστα στο πολιτικό σύστημα, σε ημετέρους, σε κομματικούς φίλους. Διορισμοί φίλων σε καίριες θέσεις, ατιμωρησία, συνδιοίκηση με τους κατά κυριολεξία ισόβιους συνδικαλιστές που ανέδειξαν και επέβαλαν οι κομματικοί μηχανισμοί, πολιτικές σκοπιμότητες και πολλά άλλα. Ενώσεις Συνεταιρισμών που οδηγήθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς, αλλά πολλές από αυτές πολύ σύντομα ξαναγύρισαν στη ΑΤΕ.
    Όλα αυτά, ήταν γνωστά στο πολιτικό σύστημα, ωστόσο, δεν έκανε τίποτα για την θεραπεία τους. Και ο λόγος ήταν απλός. Το πολιτικό σύστημα είχε αποκτήσει σημαντικά οφέλη, μέσα από αυτές τις πρακτικές, που είχαν σχέση με την εξασφάλιση ψήφων ή οποιασδήποτε μορφής στήριξη. Και αυτή, αν θέλετε, είναι η ευθύνη του έναντι του κοινωνικού συνόλου.
    Από την άλλη πλευρά η ΕΕ, δια στόματος Μέρκελ, καταγγέλλει σε όλους τους τόνους, ότι η δυσχερής θέση της Ελλάδος οφείλεται στην ανεπάρκεια των πολιτικών της. Ωστόσο, στις εκλογές που έγιναν πριν από ένα μήνα περίπου, τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, δηλαδή υπέρ αυτών που έχουν την κύρια ευθύνη για την σημερινή κατρακύλα.
    Διαπλοκή το μεγαλείο σου !!!!.
    Αντίο αγαπημένη μου Αγροτική. Όσο θα ζω θα σε θυμάμαι. Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος. Δυστυχώς όμως, το πολιτικό μας σύστημα επέλεξε να θυσιαστείς , ως άλλη Ιφιγένεια, στο βωμό των ντόπιων και ξένων συμφερόντων, προσβλέποντας και στην δική του εξιλέωση.
    Καλή τύχη και στο καθ΄ όλα αξιόλογο προσωπικό της Αγροτικής Τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡ: Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ...

    Αυτό το δρόμο επιλέξαμε εμείς, τη στιγμή που οι «μαστόροι» της δήθεν «αποκαλυπτικής» ενημέρωσης, τάιζαν βελανίδια τους κατάφωρα υποτιμημένους αναγνώστες τους.

    Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία…


    Οι πραγματικές προθέσεις αυτού του θλιβερού πολιτικού αποκόμματος που έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία του Σουλτανάτου και της Νέας Τάξης, δεν άργησαν να αποκαλυφθούν.

    Σήμερα πια δε μιλάμε με εικασίες, αλλά με δεδομένα καταλυτικά, που βάζουν τη σφραγίδα τους στη ζωή μας.

    Μια σφραγίδα βουτηγμένη στο αίμα των συνανθρώπων μας και στο δηλητήριο του αποπροσανατολιστικού συμβιβασμού.

    Η ΔΗΜΑΡ δεν υπήρξε η δύναμη που θα μπορούσε να ανακόψει τη λαίλαπα των δηλωσιών του μνημονίου. Υπήρξε το άλλοθι για την ευλαβική του εφαρμογή.

    Λειτούργησε σαν ύπουλη σουπιά που πριν τις ανακοινώσεις των μέτρων καταδυνάστευσης, σκορπά γύρω το μελάνι της για τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας, και μετά τις αποφάσεις των τριών Καρατζαφέρηδων εκτελεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, επιχειρώντας να ρετουσάρει τον εφιάλτη με «Αριστερή» πινελιά.

    Ή μήπως νοιώσατε τη ζωή σας να βελτιώνεται με τη φαρσοκωμωδία των 11,5 δις και δεν αναγνωρίσαμε στη ΔΗΜΑΡ τη συμβολή της???

    Η ΔΗΜΑΡ δεν υπήρξε η δύναμη ανάσχεσης στον εφιαλτικό κατήφορο, στον επικίνδυνο Καιάδα που σπρώχνουν τη χώρα.

    Υπήρξε ο καταλύτης και ο επιταχυντής μιας στοχευμένης εγκληματικής πολιτικής, που στέλνει στο κολαστήριο τη γεωπολιτική και την κοινωνική Ελλάδα.

    Υπήρξε ο τριτεγγυητής του ξεπουλήματος ονείρων, προσδοκιών, εθνικής περιουσίας, του πλούτου και της ελπίδας μας.

    Ή μήπως αντιστάθηκε στο έγκλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και δε της το αναγνωρίσαμε???

    Η ΔΗΜΑΡ δε λειτούργησε ως καταλύτης ανατροπής της εθνοκτόνου πολιτικής των μνημονίων. Λειτούργησε ως πλειοδότης στον εθνομηδενισμό που έσυρε τον πολιτικά άθλιο Σαμαρά καπηλευόμενη την ακόμη πιο άθλια προσωπική ματαιοδοξία του, σε πολιτικές εθνικής ήττας και υποταγής ακόμα μια στους εσωτερικούς πολιτικούς εφιάλτες.

    Εμείς πάντως δεν είδαμε να βγάζει από κανέναν τις κουκούλες. Αυτό που είδαμε είναι να φορά την κουκούλα ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και να «δολοφονεί» μια «επικίνδυνη ρατσίστρια» που θέλησε να σηκώσει ψηλά την Ελληνική σημαία, όταν κάποιοι προτίμησαν να την αφήσουν να αραχνιάζει στα μπαούλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΑΡ: Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ..

    Σήμερα το πολιτικό φίδι της ΔΗΜΑΡ, σαγηνεμένο από τη συμμετοχή του στην κυβερνητική εξουσία, βιάζεται να εκτελέσει το πιο ύπουλο συμβόλαιο σε βάρος του Ελληνισμού, στοχοποιώντας ευθέως τις αξίες του, τις παραδόσεις του, το φιλότιμό του, το πνευματικό και αξιακό του αποκούμπι.

    Ο γνωστός πολιορκητικός κριός που ακούειστο όνομα Ρεπούση, έπιασε ήδη δουλειά, με την ανοχή όλης της ΔΗΜΑΡ και φυσικά ολόκληρης της κυβέρνησης.
    Σωστά ή κάνουμε λάθος???

    Απέναντι σε αυτό το ύπουλο πολιτικό εκτροφείο προκλητικών εθνομηδενιστών και πολιτικά προσκυνημένων αβανταδόρων της μνημονιακής πολιτικής, που αντιμετωπίζει τον Ελληνισμό και την πνευματική όσο και την «υλική» του κοινωνική περιουσία ως περιττό φορτίο, η απάντηση θα πρέπει να είναι και άμεση και καταλυτική.

    Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να την αντιμετωπίσει ως πραγματικό και επικίνδυνο εφιάλτη που παρεισέφρησε στους κόλπους της, και τώρα την απειλεί ευθέως με γενοκτόνο και αξιακό αφανισμό.

    Οφείλει να την αντιμετωπίσει ως τον υπ αριθμόν ένα κίνδυνο που προσκύνησε τον πολιτικό και εθνικό γενιτσαρισμό.

    Ως έναν κίνδυνο που δεν πρέπει να του επιτρέψει με τίποτε να ανδρωθεί.

    Ως έναν κίνδυνο την επικίνδυνη πορεία του οποίου οφείλει άμεσα να ανακόψει.

    Το αίτημα της άμεσης αποπομπής αυτής της πολλαπλά επικίνδυνης συνιστώσας από την συγκυβέρνηση της ντροπής, θα πρέπει να γενικευθεί, να συνοδευτεί και από συγκεκριμένη πολιτική δράση, και φυσικά να αποτελέσει πρώτο στόχο των οπαδών όπως και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που οφείλουν να μην επιτρέψουν στη ματαιοδοξία Σαμαρά, να βάλει τον τόπο σε ακόμη πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

    Και αυτή η αποπομπή, όχι μονάχα δε θα πρέπει να ηρωοποιήσει αυτό το επικίνδυνο συνονθύλευμα, αλλά να το απαξιώσει εντελώς στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα πολίτη.

    ΚΡΕΜΑΣΤΕΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχθρός της ΔΗΜΑΡ, κάθε τι που θυμίζει λαϊκή πλειοψηφία.

    Ο πιο σκληροτράχηλος υποστηρικτής του μνημονίου, το οποίο μνημόνιο με τη σειρά του διασώζει, μέχρι στιγμής, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, είναι η ΔΗΜΑΡ.

    Πολλοί αρχικά πίστεψαν ότι η ΔΗΜΑΡ θα είναι ο αδύναμος κρίκος της...
    συγκυβέρνησης και πως θα είναι εύκολος στόχος για την κοινωνία να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να επιτύχει μετριασμό των επιπτώσεων της εξαθλιωτικής οικονομικής πολιτικής που....
    επιβάλουν ντόπια και ξένα συμφέροντα. Έκαναν λάθος.


    Για να γίνει κατανοητό αυτό ας δούμε τους αριθμούς, οι οποίοι λένε πάντα την αλήθεια.

    Η ΔΗΜΑΡ έλαβε στις τελευταίες εκλογές 385.077 ψήφους.

    Το ποσοστό των ψήφων αυτών στο σύνολο του εκλογικού σώματος (το οποίο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΣ είναι 9.952.570 ψηφοφόροι) είναι μόλις 3,87% και προφανώς αυτό σήμερα έχει ήδη μειωθεί.

    Επομένως, η πραγματική δύναμη της ΔΗΜΑΡ στο σύνολο του ελληνικού λαού είναι μόλις 3,87%!!! με το 96,13% του ελληνικού λαού απέναντί της και σε κάθε περίπτωση διαφωνώντας μαζί της.

    Στην πραγματικότητα, αυτό που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ μέσα στον ελληνικό λαό είναι κάθε είδους μειονότητα (φυλετική, θρησκευτική, εθνομηδενιστική, νεοταξική, σεξουαλική κ.λ.π.) από τις οποίες και αντλεί λόγο ύπαρξης γι΄ αυτό και τις προστατεύει με πάθος.

    Την δε δύναμή της την έχει, όχι μέσα στο λαό, αλλά μέσα στην πνευματική ελίτ της χώρας, στα ΜΜΕ, στον καλλιτεχνικό κόσμο κ.λ.π.

    Δεν είναι το φόρτε της ΔΗΜΑΡ η δημοκρατία, γιατί η δημοκρατία απαιτεί πλειοψηφίες, όμως η ΔΗΜΑΡ τάσσεται με τις μειοψηφίες, γι’ αυτό και βασίζεται στη δύναμη των μειοψηφιών απονέμοντας ταμπέλες (φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές, θρησκόληπτοι κ.λ.π.) και αντιδρά με πάθος, σε όσους τολμούν να ενοχλήσουν τις μειοψηφίες της.

    Με το 96,13% λοιπόν του λαού απέναντί της και γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνει κυβερνητική πλειοψηφία, είναι φυσικό επόμενο ουδόλως να ενδιαφέρεται γι’ αυτά που απασχολούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

    Στηρίζει την συγκυβέρνηση προκειμένου να διατηρηθεί το status quo, από το οποίο αντλεί ελιτίστικη ύπαρξη.

    Κάθε ανατροπή του ισχύοντος πολιτικού συστήματος και εγκαθίδρυσης πραγματικής δημοκρατίας, θα εξαφανίσει αυτό που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ. Λογικό επομένως είναι να μην θέλει κάτι τέτοιο.

    Αποσπάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμμαχήσει με κυβερνητικές δυνάμεις και να εισέλθει στα σαλόνια της πολιτικής εξουσίας.

    Στην πορεία προσέλαβε τα νεοταξικά στοιχεία του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ και στόχος της είναι να συμβάλει από θέση ισχύος στη δημιουργία ενός νέου κεντροαριστερού μορφώματος, ώστε να ξαναστηθεί από την αρχή νέο πολιτικό μαγαζί, στα πλαίσια ενός νέου διπολισμού για διαιώνιση της νομής της κοινωνίας.

    Λογαριάζει φυσικά χωρίς τον "ξενοδόχο".

    Εχθροί της σ' αυτή την προσπάθειά της είναι ο ανερχόμενος ΣΥΡΙΖΑ και επιπλέον κάθε είδους κοινωνικό κίνημα που διακηρύσσει την εγκαθίδρυση πραγματικής δημοκρατίας, όπως η νεοεμφανισθείσα κίνηση πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» η οποία στοχεύει στην ριζική αλλαγή του ισχύοντος Συντάγματος, διάφορες αμεσοδημοκρατικές κοινωνικές κινήσεις κ.λ.π.

    Είπαμε, εχθρός της ΔΗΜΑΡ είναι κάθε τι που τάσσεται υπέρ της λαϊκής Κυριαρχίας.. ΟΠΑΔΟΊ ΤΗΣ ΟΙ ΝΕΟΝΕΝΕΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα ξαφνικά και με μισόλογα, το «υγιές» κομμάτι της Αγροτικής Τράπεζας μεταβιβάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς.

    Το «ασθενές» κομμάτι της Αγροτικής Τράπεζας που απομένει, θα το λουστούμε εγώ κι εσύ, μαλάκα.

    Οι μαλάκες!

    Ο Σάλλας και πάλι πρώτος μάγκας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας «Η διαφορά της αξίας των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το…Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας». Μπερεκέτι.

    Το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει τράπεζες.!!!!

    Το καλύτερο; «Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών» χαρακτήρισαν το δωράκι της ΑΤΕ στον Σάλλα ως «σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος και τη βελτίωση της ρευστότητας στην αγορά».

    Αν είναι έτσι, τότε γιατί να δώσουμε τα 50 δισ. στις Τράπεζες; Δεν τα χρειάζονται πια. Πρώτον, έγινε «σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος» και δεύτερον θα βελτιωθεί η ρευστότητα στην αγορά. Με ποιον τρόπο; Μαγικό! Το ραβδάκι του Σαμαροβενιζελοκουβέλη θα κάνει πάλι το θαύμα του.

    Θαύματα παντού! Η ΑΤΕ κρίθηκε απλώς «μη βιώσιμη».

    Από ποιον;

    Πώς;

    Γιατί;

    Τα στοιχεία, ρε παιδιά. Πώς τη βαφτίσαμε «μη βιώσιμη» την ΑΤΕ και εμφανίστηκε ο Σάλλας για να κάνει τον σωτήρα των εργαζομένων και των καταθετών;

    Να προσκυνήσουμε όλοι μαζί τον Σάλλα, ρε παιδιά! Να το ξαναπώ: Ο Σάλλας πήγε και έσωσε το ΥΓΙΕΣ κομμάτι της ΑΤΕ! Το κερδοφόρο, δηλαδή! Έγινε κατανοητό τώρα;

    Το υπόλοιπο θα το πληρώσουμε εμείς!

    Γιατί; Γιατί έτσι γουστάρει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, Κουβέλης και η Τρόικα. Λογαριασμό θα μας δώσουν; Ποιοι είμαστε εμείς που ζητάμε εξηγήσεις; Ένα τίποτα είμαστε.

    Κάτι περίεργοι που ούτε θυμόμαστε ότι τα τρελά χρέη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είναι από δάνεια της ΑΤΕ με εγγύηση τη μελλοντική κρατική επιχορήγηση που θα πάρουν τα κόμματα. Δηλαδή, παπάρια! Άραγε αυτά τα δάνεια εκατομμυρίων, θα πάνε στο «υγιές» ή στο «νοσηρό» κομμάτι της ΑΤΕ;

    Άλλωστε, πριν λίγο καιρό, μας έκαναν τη χάρη και μας πήγαν σε εκλογές. Ψηφίσαμε, δεν ψηφίσαμε; Ε, αυτό ψηφίσαμε, τον Σάλλα,τον Βαρδινογιάννη, τον Λάτση , Τον Μπόμπολα, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, ΚΑΙ τον ΚΆΘΕ ΚΕΑΡΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .

    Να τους χαιρόμαστε όλοι μαζί. Και τον Στουρνάρα και τον κάθε παπάρα που δημοσιοσχετεί υπέρ των τοκογλύφων.

    Κι αφού ψηφίσαμε, δεν αράξαμε μετά στη μπαλκονάρα, ξύνουμε τ’ αρχίδια μας, κουνάμε τη βεντάλια και βρίζουμε τη ζέστη;

    Αράξαμε, τα ξύνουμε και βρίζουμε.

    Ωραία! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, όλο το φαγοπότι, στην υγειά μας γίνεται. Στην υγειά του μαλάκα.

    Α! Και ταυτόχρονα σπρώχνουν κι 1,7 δισ. ευρώ για τη διάσωση της PROTON BANK, η οποία όμως και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθεί.

    Αντί δηλαδή να πάρει το Κράτος μετοχές των τραπεζών που σώζει με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά, χαρίζει ρευστό και δημόσια περιουσία στις ιδιωτικές τράπεζες!

    Άντε, άσπρο πάτο . Εβίβα ΜΑΛΑΚΑ.

    ΠΟΤΕ ΡΕ Θα το τερματίσουμε το μαλακόμετρο;

    Η ΌΠΛΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΈΤΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΊΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΦΩΤΗ ΚΟΥΡΕΛΗ. ΑΓΡΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΑΝΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ..

    Τι γίνεται ρε Φώτη Κουρέλη;

    Μαθαίνω ότι όπου να 'ναι την κοπανάει και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης...

    Με το ρυθμό που την κοπονάνε ο ένας μετά τον άλλο τα κομματικά στελέχη του κόμματός σου, σε λίγο σε βλέπω να μένεις... με τον Ψαριανό στο χέρι!

    Άντε, καλά σαράντα αποτυχημένε δοξομανή εγωκεντρικέ... Οψόμεθα εις Ειδικό Δικαστήριο... (Αν νομίζεις τελικά ότι θα τη γλυτώσεις πλανάσαι πλάνην οικτράν)

    --------------------------------

    Κάτι ξέρανε στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους αφήσαν τότε να πάρουν το πάνω χέρι η παρεούλα του Κουβέλη της Ρεπούση και του Ψαριανού !

    Γλίτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ απο δαύτους αλλά ακόμα ταλαιπωρείται η χώρα !

    Δικαιώνετε ο Αλέξης Τσίπρας για την τότε στάση του !ΨΟΦΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πέπλο της σιωπής....

    Προ ημερών, το Reuters έπιασε λαυράκι.

    Σε ιδιαίτερα προσεκτικό δημοσίευμά του που πήρε μεγάλη έκταση παγκοσμίως ανέδειξε κάποιες «συναλλαγές» μεταξύ τριών ελληνικών τραπεζών η οποία, αν το δημοσίευμα αληθεύει, τεκμηριώνει την ποινική δίωξη γνωστών τραπεζιτών της χώρας.

    Κι αν όχι την ποινική τους δίωξη, απαιτεί από την κυβέρνηση, το EFSF, την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τραπεζών (European Banking Authority), κατ’ ελάχιστον, την παύση του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς και την δρομολόγηση διαδικασίας εξυγείανσής της. Ανάλογες κινήσεις θα έπρεπε να ξεκινήσουν για τον τραπεζικό όμιλλο Marfin Popular Bank για κινήσεις της Marfin Egnatia Bank της οποίας αποτελεί μετεξέλιξη.

    Κι όμως: αντί για αυτά, ένα τεράστιο πέπλο σιωπής ξετυλίγεται και σκεπάζει την υπόθεση, με πρώτους υφαντές του τους δημοσιογράφους των «έγκυρων» εντύπων και sites οι οποίοι, κατά τα άλλα, συνεχώς καταγγέλλουν το κράτος και την ελληνική κοινωνία για ανοχή στην διαφθορά.

    Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου, σύμφωνα με την αναφορά του Reuters; Όπως γνωρίζουμε, οι ελληνικές τράπεζες πάσχουν, από τότε που ξέσπασε η κρίση, από έλλειψη κεφαλαίων.

    Σύμφωνα με τις επιταγές τόσο της ΕΒΑ όσο και της τρόικα, οι ελληνικές τράπεζες έπρεπε να καταβάλουν προσπάθεια εξεύρεσης κεφαλαίων.

    Αρχικά, ιδιωτικών και, εφόσον δεν τα έβρισκαν, δημοσίων (μέσω της επανακεφαλαιοποίησης που προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση δανειζόμενη, δυστυχώς, η ίδια από το EFSF).

    Οι τραπεζίτες τρέμουν τα κεφάλαια του EFSF καθώς αυτά δίνονται με αντάλλαγμα μετοχών, κάτι που μειώνει το δικό τους ποσοστό ιδιοκτησίας των τραπεζών, θέτοντας σε κίνδυνο της εξουσία τους εντός των ΔΣ των τραπεζών (και όλα τα «καλούδια» που αυτή τους εξασφαλίζει).

    Για αυτό, εύλογα, προτιμούν τα ιδιωτικά κεφάλαια, ιδίως φίλα προς αυτούς προσκείμενων επιχειρηματιών. Έλα όμως που τέτοια κεφάλαια στον καιρό της κρίσης δεν υπάρχουν; Τότε, τι νομίζετε ότι σκαρφίζονται οι καλοί τραπεζίτες;

    Σύμφωνα με το άρθρο του Reuters, σε γενικές γραμμές, συνέβη το εξής καταπληκτικό: Την εποχή που η Τράπεζα Πειραιώς, υπό τον κ. Σάλλα, σχεδίαζε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας (σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ευρώπης και της τρόικα), ο κ. Σάλλας δημιούργησε τρεις off shore εταιρείες στην Κύπρο (μαζί με τα δύο του τέκνα).

    Αυτές οι εταιρείες, δανείστηκαν από τον τραπεζικό όμιλο Marfin Egnatia Bank (που ελέγχει ο κ. Βγενόπουλος) γύρω στα 113 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία χρήματα αγοράστηκαν μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς (στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που ο ίδιος ο κ. Σάλλας αποφάσισε). Αξιοσημείωτα είναι τα εξής:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πέπλο της σιωπής...

    • Η Marfin Egnatia Bank από την οποία δανείστηκαν οι off shore του κ. Σάλλα έπασχε η ίδια από τεράστια έλλειψη τόσο ρευστότητας όσο και κεφαλαίων. Το ότι δάνεισε ένα τέτοιο τεράστιο ποσό σε έναν άλλον «ζορισμένο» τραπεζίτη με στόχο την αγορά μετοχών των οποίων η αξία βρισκόταν σε πορεία ραγδαίας απαξίωσης (και χωρίς κανένα εχέγγυο πέραν των ίδιων των μετοχών) ελέγχεται ως είτε επιχειρηματικά ανόητη κίνηση είτε ως «περίεργη» κίνηση.


    • Όταν αποφασίζεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με την διεθνή πρακτική και νομοθεσία, οι αποφασίζοντες αυτή την αύξηση (τα μέλη του ΔΣ) απαγορεύεται δια ροπάλου να συναλλάσσονται στις εν λόγω μετοχές.

    Όταν το κάνουν ελέγχονται από την δικαιοσύνη για insider trading (συναλλαγές υπό το καθεστώς εσωτερικής πληροφόρησης). Αναρωτιέμαι αν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα ενδιαφερθεί να ρίξει μια ματιά στο συγκεκριμένο «ζητηματάκι».

    • Η σύναψη αυτών των δανείων από τις off shore της οικογένειας Σάλλα, καθώς και η αγορά των μετοχών της Πειραιώς από αυτές, κρατήθηκε μυστική.

    Αν και αφορούσε ποσοστό των μετοχών της τράπεζας άνω του 5% που, σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, έπρεπε να δηλωθεί δημοσίως, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς φέρεται να δέχθηκε το επιχείρημα του κ. Σάλλα ότι το ποσοστό αυτό δεν καλύφθηκε καθώς ένα μέρος των μετοχών ανήκουν στα... παιδιά του.


    • Σύμφωνα με το άρθρο του Reuters, ο κ. Σάλλας έχει ξαναδανειστεί από άλλη πτωχευμένη τράπεζα με στόχο την αγορά μετοχών της τράπεζάς «του». Ποια τράπεζα; Την Proton του κ. Λαυρεντιάδη από την οποία φέρεται να δανείστηκε 70 εκατομμύρια πριν τις ζημίες από την πτώχευση της Proton αναλάβει ο έλληνας φορολογούμενος.

    Αν τα παραπάνω, που καταγγέλλει το Reuters, αληθεύουν, έχουμε στα χέρια μας ένα σκάνδαλο αξιώσεων.

    Ένα σκάνδαλο που (α) παραπέμει σε insider trading, (β) εγείρει ζητήματα που αφορούν τον έλληνα φορολογούμενο (ο οποίος καλείται να πληρώσει τα σπασμένα της Proton) και (γ) αφορά επισταμένη προσπάθεια εξαπάτησης των ευρωπαϊκών αρχών επιτήρησης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

    Δεν είναι δική μου δουλειά να αποφασίσω την αθωότητα ή την ενοχή του οιουδήποτε.

    Θα ήθελα να πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική δικαιοσύνη και η ίδια η τρόικα θα επιληφθούν.

    Προς το παρόν, σιγή ιχθύος.

    Από την μεριά μου, σημειώνω την απάντηση του κ. Σάλλα στο άρθρο του Reuters. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, «ο κ. Σάλλας, ο οποίος έχει καταθέσει αγωγή κατά του ειδησεογραφικού πρακτορείου για προηγούμενο δημοσίευμά του, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατ. ευρώ, έκανε λόγο για άλλο επεισόδιο, αυτή τη φορά από ομάδα συνεργατών του Reuters, στην προσπάθεια «υπονόμευσης, εκβιασμών και κατασυκοφάντησης», που έχει αντιμετωπίσει η Τράπεζα Πειραιώς στην πορεία ανάπτυξής της.

    Η υπονόμευση, κατέληξε, «δεν μας αποσπά από το κύριο καθήκον μας, που είναι η ασφάλεια και η πρόοδος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, η οποία με τη σειρά της είναι προοπτική αναπόσπαστη με την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

    Με άλλα λόγια, αγαπητοί αναγνώστες, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πέπλο της σιωπής..

    Συμπέρασμα

    Στην εποχή της Πτωχοτραπεζοκρατίας (*), τέτοιου είδους τερτίπια είναι, δυστυχώς, αναμενόμενα.

    Όμως, σε μια χώρα που υποτίθεται ότι δίνει αγώνα επιβίωσης, και όπου η ανάκτηση της αξιοπιστίας απέναντι στην Ευρώπη έχει αναχθεί σε εθνικό στόχο, το Πέπλο της Σιωπής που έχει περιβάλει αυτό το «συμβάν» είναι ενδεικτικό της Απόλυτης Υποκρισίας της καθεστηκυίας τάξης της χώρας τούτης.

    Από την μία έχουμε κυβέρνηση, η οποία δήθεν κόπτεται για την αξιοπιστία μας στα μάτια της Ευρώπης, αλλά που δεν κάνει τίποτα όταν οι τραπεζίτες μας αποκαλύπτονται από τον έγκυρο διεθνή τύπο να συνομωτούν με σκοπό την παραβίαση των αρχών και κανόνων της επιτήρησής τους.

    Από την άλλη, η δικαιοσύνη η οποία ούτε καν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει.

    Τέλος, και τρομακτικότερο, οι καλοί δημοσιογράφοι των «έγκυρων» εντύπων, δημοσιογραφικών οργανισμών, sites κλπ. οι οποίοι καθημερινά γράφουν χιλιάδες λέξεις καταδικάζοντας την διαφθορά των «μικρομεσαίων» και απαιτώντας να μπει βαθειά το νυστέρι στο κόκκαλο, παραμένουν βουβοί μπροστά σε ένα τέτοιο «συμβάν», σε μια τέτοια καταγγελία του Reuters.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι αν μπείτε στην ιστοσελίδα του πάλαι ποτέ έγκυρου «Βήματος» και βάλετε «Σάλλας» στην σελίδα αναζήτησης δεν θα βρείτε την παραμικρή αναφορά σε αυτό το θέμα.

    Ούτε μία λέξη. Η άλλη παραδοσιακά έγκυρη εφημερίδα μας, η «Καθημερινή», αναφέρεται μεν στο θέμα αλλά με τον ανώδυνο τίτλο «Νέα αντιπαράθεση Reuters με τον επικεφαλής της Πειραιώς».

    Κλείνω με ένα μήνυμα προς φίλους δημοσιογράφους που στα υπόλοιπα κείμενά τους ξεσπαθώνουν εναντίον της διαφθοράς και της «ακινησίας» του ελληνικού κράτους: Όσο παραμένετε βουβοί απέναντι σε μια τέτοια υπόθεση, η αξία του λόγου σας τείνει στο μηδέν.

    του Γιάνη Βαρουφάκη


    (*) Bankruptocracy - Πτωχο-Τραπεζοκρατία (Από το «Λεξιλόγιον Κρίσης»)

    Δικός μου όρος για το νέο πολιτικό-οικονομικό καθεστώς που μας προέκυψε, παγκοσμίως, μετά την Κρίση του 2008. Σε αυτό το νέου τύπου καθεστώς την μέγιστη εξουσία δεν ασκούν ούτε οι επιτυχημένοι καπιταλιστές ούτε καν οι εισοδηματίες (για τους εργαζόμενους ούτε λόγος βέβαια). Την ασκούν οι πτωχευμένες τράπεζες ελέω των φορολογούμενων των οποίων τους φόρους οι πολιτικοί χρησιμοποιούν για να στηρίζουν το νέο αυτό καθεστώς, ως εντολοδόχοι των πτωχευμένων τραπεζών, επιβάλλοντας παράλληλα αυστηρή λιτότητα στους... φορολογούμενους. Βασική αρχή του νέου καθεστώτος η εξής απλή: Τα χρέη των πολιτών και των κρατών στις τράπεζες είναι ιερά και αδιαπραγμάτευτα. Παράλληλα, οι ζημίες των τραπεζών πρέπει αυτόματα, και χωρίς πολλές κουβέντες, να καλύπτονται είτε από τα κράτη είτε από τις Κεντρικές Τράπεζες χωρίς την επιβολή του παραμικρού Μνημονίου στους ιδιοκτήτες των, ουσιαστικά, πτωχευμένων τραπεζών. Ενώ τα υπό πτώχευση κράτη (π.χ. Ελλάδα και Ιρλανδία) πρέπει να διασύρονται και να υποβάλλονται σε ασφυκτική λιτότητα για να δανείζονται ώστε να μην πτωχεύσουν, στον Καιρό της Πτωχο-Τραπεζοκρατίας οι τράπεζες δικαιούνται την παροχή άπειρης ρευστότητας χωρίς κανέναν περιορισμό, όρο ή απαίτηση εκ μέρους των κρατών ή των Κεντρικών Τραπεζών που τις κρατούν ζωντανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας...???????

    Οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

    Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

    Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

    Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

    Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι ...12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

    Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

    Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

    Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

    Άλλωστε από την αρχή του σκανδάλου του ξεπουλήματος της ΑΤΕ δεν ακούσαμε ούτε λέξη από την Χρυσή Αυγή.

    Έτσι είναι, λοιπόν!
    H λαλίστατη σε άσχετα θέματα Χρυσή αυγή δεν θα πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ.

    Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα των ημερών

    Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή δεν ειναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι…

    Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυση θα δέρνει Αριστερούς που θίγουν τα συμφέροντα των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο.

    ΝΑ ΧΑΊΡΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΏΝ, ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΩΝ, ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ, ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΈΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ,,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΆΡΕ ΜΩΡΈ ΈΝΑ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΉΣΥΧΟ (Ο-Λ-Α ..ΝΟ-ΜΙ-ΜΑ ) ΕΔΩ ΔΙΑΦΗΜΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ TV..

    ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ!!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!---ΒΑΡΆΤΕ ΌΛΟΙ ΜΕ ΜΑΎΡΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΠΑΝΤΟΎ ,ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ--

    Η Ό.Π.Λ.Α ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΆ ΜΑΖΙ,ΜΑΖΙ, ΟΛΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση