GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος για τους διορισμούς στο Γραφείο του Γ. Τραγάκη...

Σάλος επικρατεί σήμερα στη Βουλή για τον  Α΄ αντιπρόεδρο της Γιάννη Τραγάκη  ο οποίος εγκαλείται ότι προώθησε το διορισμό της αδελφής του γα...

Σάλος επικρατεί σήμερα στη Βουλή για τον  Α΄ αντιπρόεδρο της Γιάννη Τραγάκη  ο οποίος εγκαλείται ότι προώθησε το διορισμό της αδελφής του γαμπρού του, στο γραφείο του στη Βουλή.
Ο κ. Τραγάκης τοποθέτησε συνολικά τέσσερις ανθρώπους στοΒουλή. Και συγκεκριμένα:
Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.
Οι πληροφορίες  λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην Βουλή από το 2009.

8 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ !!!!!
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΦΙΕΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ, ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΕΣ Η ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος χρόνου για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ, σε συνδυασμό με τις τρελές φορολογικές δηλώσεις που τρέχουν, το χαράτσι στη ΔΕΗ που έρχεται, τον ΦΑΠ 2010-11, τα τέλη κυκλοφορίας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, τους τρίτεκνους-πολύτεκνους, όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

    Και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση σχεδιάζουν να κόψουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ( τα οποία πήγαιναν σε τέλη και φόρους από πέρσι ), τα πολυτεκνικά επιδόματα και οδηγούν τους Έλληνες σε αφανισμό.

    Ο κ. Σαμαράς αποδείχτηκε πολύ λίγος. Ποιοι βουλευτές θα "τολμήσουν" να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε ατομική ΠΤΩΧΕΥΣΗ ; Θα περιμέναμε να παραιτηθεί η ανίκανη τρικολόρ κυβέρνηση των οπισθίων. Να ξέρουν οι κ. βουλευτές ότι ψηφίζοντας την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και των πολυτεκνικών επιδομάτων ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη πολιτική τους καριέρα. Ας το σκεφτούν καλά και ας προειδοποιήσουν τους λαλίστατους υπουργούς που έχουν τελειώσει, πριν αρχίσουν.

    Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η μόνη λύση είναι η κήρυξη επίσημης πτώχευσης από την Ελλάδα και η επιστροφή στη δραχμή.Μόνο έτσι θα σηκωθούμε σε 2-3 χρόνια.Γιατί τώρα έρχεται αργός θάνατος και καταστροφή των νέων παιδιών και των μεσαίων στρωμάτων και των συνταξιούχων, αφού - οι άθλιοι- σκέφτονται να βάλουν πλαφόν στα φάρμακα των παιδιών και των γονιών μας. Το Σεπτέμβριο θα τους ρίξει ο λαός. Τα ψωμιά τους είναι λίγα.Τρέμουν από τώρα τις αντιδράσεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Τον Οκτώβριο πρέπει να έχουμε νέες εκλογές, για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα με το σάπιο παρελθόν της Ελλάδας. Τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠΝΔΦΚ, της ΠΑΣΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, της ΔΑΚΕ θα αρχίσουν να αποχωρούν και να παραιτούνται. Ολοι να φύγουμε από τα κόμματα της συμφορας. Καμία ψήφος σε αυτά τα κόμματα σε συνδικαλιστικές, φοιτητικές ή άλλες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως πάνε τα κοπρόσκυλα, στις επόμενες εκλογές θα στείλουν την Χ.Α στο 50% και πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος. Από τον συγκεκριμένο τι άλλο να περιμένει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ
    ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o Tragakis mas marane.... den vlepoume oti mas klevoun apo pantou ta disekatomoiria....kai sto katw katw oloi mas stin thesi tou auto tha kaname. tpt allo pio sovaro den vriskoume na asxoleithoume lew egw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση