GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγγενή άλλου βουλευτή διόρισε (ως μετακλητό) η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Από τον Κώστα Ζωγράφο. Πολύ σωστά ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς απαγόρεψε σε υπουργούς και βουλευτές τις προσλήψεις συγγενών τους ως μετακλ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.

Πολύ σωστά ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς απαγόρεψε σε υπουργούς και βουλευτές τις προσλήψεις συγγενών τους ως μετακλητούς. Το θέμα είναι αν οι υπουργοί μπορούν να παίρνουν σε τέτοιες θέσεις συγγενείς ... άλλων υπουργών και βουλευτών. Για παράδειγμα, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και η απόφαση για το διορισμό μετακλητού υπαλλήλου που βλέπετε. Το ερώτημα είναι αν η εν λόγω υπάλληλος (σύμβουλος, λέγεται, της υπουργού)  έχει συγγενική σχέση και ποια με βουλευτή και πρώην υφυπουργό της ΝΔ από την Κρήτη. Εκτός κι αν είναι απλή συνωνυμία...

6 σχόλια

  1. Αυτό μάλιστα ειναι ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ.
    Στους πολιτικούς υπάρχει το βλέπουμε με υπογραφή.
    Τώρα μένει και ο λαός να ψηφίσει με γνώμονα την βρωμερή νοοτροπία τους και να ξεκουμπιστούν μαζί με τους ρουσφετολογημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γκεμπελική προπαγάνδα της ΕΡΤ μας προετοιμάζει για όσα χειρότερα μας σχεδιάζουν!!!!!!!!!!!

    Η κυβέρνηση των προθύμων δοσιλόγων, άρχισε πλέον συγκεκαλυμμένα, τη φαιά προπαγάνδα για τα μελλούμενα που μας ετοιμάζουν, όσον ούπω.
    Πές-πές-πές, όλο και κάτι θα μείνει στο υποσυνείδητο του Έλληνα.
    Υποδόρια, θα περάσει το ....."σωστό μήνυμα"!!!!!!!!!.
    Η μέθοδος διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του "μαθήματος".
    Σήμερα το πρωί, η ΕΡΤ, το επίσημο τηλεοπτικό κανάλι προπαγάνδας της συγκυβέρνησης των προθύμων, παρουσίαζε "εντελώς τυχαία" (μάλλον θα παρεισέφρυσε κατά λάθος), ένα Πολωνικό ντοκυμαντέρ, με θέμα τη ζωή των ηλικιωμένων στη Μολδαβία.
    Είχε συζητήσεις ανάμεσα σε πολλούς ηλικιωμένους της τρίτης ηλικίας.
    Ενδεικτικό, το παρακάτω κομμάτι της συζήτησης:
    Συζητούν λοιπόν δύο συμπαθητικές ηλικιωμένες κυρίες για τα οικονομικά τους (κι΄ εμάς όμως τελευταία μας βλέπουν με πολύ μεγάλη συμπάθεια οι ιδιοκτήτες της ευρωζώνης, αφού δεν χάνουν ευκαιρία τις τελευταίες μέρες, να δηλώνουν, 50 διαφορετικοί αξιωματούχοι, πενήντα φορές την ημέρα, στοργικά οτι "επιθυμούν διακαώς να παραμείνουμε στην ΕΟΚ και στην Ευρωζώνη". Αντικατέστησαν το "κινδυνεύετε να σας αποβάλουμε" με το "επιθυμούμε να παραμείνετε". Βλέπετε, η τρομοκρατία μπορεί να επιβληθεί και με άλλο τρόπο, που να μην τον καταλαβαίνουν οι κουτοί Έλληνες!!!!!!!!!!!):
    Η μία, 85 ετών, λέει στην άλλη ότι
    "έχω δύο παιδιά που βρίσκονται στο εξωτερικό, μετανάστες. Η κόρη μου στην Αφρική. Έρχεται που και που και με βλέπει...... Πρόσφατα μετακόμισα σε γηροκομείο…"
    "γιατί"? αποκρίνεται η φίλη της
    "γιατί το νοίκι όλο και ανέβαινε, και φοβόμουν μήπως σε λίγο δεν θα μπορούσα να το πληρώνω. Ξέρεις δεν μου φθάνουν τα λεφτά της σύνταξης, και φροντίζω να τρώω λίγο"!!!
    Στη συνέχεια τη δείχνει να πηγαίνει στο φαρμακείο, να πάρει φάρμακα, που όμως ήταν ακριβά:
    "Μπορώ να τα πάρω με δόσεις"?
    "Όχι γιατί δεν κάνουμε δόσεις. Όμως, επειδή είστε τακτική πελάτις, θα σας κάνουμε μια έκπτωση 5%. Στους καλούς πελάτες μας, κάνουμε έκπτωση…"
    Παίρνει τα φάρμακα, πληρώνοντας από την πενιχρή της σύνταξη (οι συντάξεις και οι μισθοί στην Πολωνία, είναι ελαφρώς υψηλότεροι από ό,τι στη Βουλγαρία και στη Σλοβακία, που οι τελευταίοι αποτελούν πρότυπο προς ελληνική μίμηση για την Κα Λαγκάρντ!!!), και τη δείχνει στη συνέχεια να συζητάει με τη φίλη της.
    Βλέπουν ότι μετά την αγορά των φαρμάκων, δεν της φθάνουν τα λεφτά για να περάσει το υπόλοιπο του μηνός. Στην ίδια κατάσταση όμως βρίσκεται και η φίλη της.
    "Και τώρα τι μπορούμε να κάνουμε"? αναρωτιούνται.
    "Τώρα, το μόνο που μας μένει είναι να κόψουμε από το φαγητό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -------------------------------------------------
    Το ηθικό δίδαγμα της φαιάς προπαγάνδας της ΕΡΤ είναι προφανές:
    Πρέπει να αισθανόμαστε ζάμπλουτοι και ευτυχείς που βρισκόμαστε ακόμη σε καλύτερο επίπεδο από κάποιους λαούς της ανατολικής Ευρώπης, και ακόμη πιο ευτυχείς που "οι τοκογλύφοι μας, αποφάσισαν ότι θέλουν οι Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη", εφ' όσον όμως καθίσουμε ήσυχα, παραμείνουμε υποτακτικοί και καλά παιδιά, όσο κι' αν δυσκολέψουν τα πράγματα, στην προσπάθειά τους "να μας σώσουν". Γιατί υπάρχουν και χειρότερα, όπως π.χ. να πεθάνουν οι δύο γριές, αν μειώσουν κι' άλλο το φαγητό τους!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαξοκωλιές...
    Αν είναι με την Όλγα... ντέφι να γίνει...
    Και αν είναι και με Πλακιωτάκι προβλέπω και πλακομ..νάκι...
    Πρωθυπουργέ... πάρε ματάκι
    (όχι από αυτό, είναι το εγχειρισμένο. Από το άλλο...)
    και μην ξεχνάς το Μητσοτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ.. ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΒΆΛΑΤΕ;;

    Η ΟΛΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΆ ΤΗΣ!!!! ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΈΧΕΤΕ ..ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΆΤΕ...

    ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΚΆ ΜΙΣΘΟΛΌΓΙΑ... ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ 650 ΕΥΡΏ, ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟΎΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ..ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΒΆΛΟΜΕ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΕΊΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΈΧΟΜΕ;

    ΑΕΒΕ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ..ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιοοικογενειες δεν θα γλυτωσουμε ποτε απ αυτες τις Υαινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ama aksizei i kopela kalws kai tin evale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση