GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Γ. Σγουρός κάνει (περίεργες) απευθείας αναθέσεις και για τη ...δακοκτονία!

Από τον Γιώργο Σταμάτη. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Aναπάντητα παραμένουν ακόμη από τον περιφερειάρχη Γ. Σγουρό τα ερωτήματα για το μεγάλο "p...

Από τον Γιώργο Σταμάτη.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Aναπάντητα παραμένουν ακόμη από τον περιφερειάρχη Γ. Σγουρό τα ερωτήματα για το μεγάλο "project" των περίπου 10.000.000 ευρώ για την "τουριστική προβολή" της Περιφέρειας. Θέματα φαίνεται όμως ότι δημιουργούνται και με την φάμπρικα των απευθείας αναθέσεων στην Περιφέρεια Αττικής που σαρώνει ακόμη και τα «ψίχουλα» μερικών δεκάδων χιλιάδων (....) ευρώ!…
Οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι της Περιφέρειας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, ή όλα γίνονται έκτακτα και με απευθείας ανάθεση; Το περίεργο θέμα αφορά τη δακοκτονία και την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ που έκανε, προ ημερών, ο κ. Σγουρός όταν ο δάκος είχε ήδη γίνει τέρας! Ποιος θα δώσει εξηγήσεις, την ώρα που τα στοιχεία βοβούν; Μήπως το καλύτερο, προς το παρόν, από όλα είναι να γίνει μια εισαγγελική έρευνα;

7 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα μην τους ελεγξει ο καλογεροπουλος ο γγ του στυλιανιδη .Μαλλον η χρυση αυγη πρεπει να κανει τον ελεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε θελω κουτες αποριες,
    (δυκοτους)ειναι το μαγαζη δυκατους και τα ουζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι με κοιτάς ρε ΝεοΔουλικό ζαβό;;
    Το Μονόδρομο σωτηρίας του Γιωργάκη τον θεωρούσες
    απάτη και λάθος. Καταραμένο.

    Τα επιχειρήματα του σάπια και τον λόγο του τρομοκρατικό.
    Εψαχνες τη σωστή συνταγή στα χείλη του αντιμνημονιακού
    αρχηγού σου με τα 18 σημεία.
    Δέκα, σου έλεγε, άμεσης εφαρμογής και
    τα υπόλοιπα σε "διαπραγμάτευση".
    Τώρα, σέρνεσαι στον ίδιο δρόμο. Με την ίδια συνταγή.
    Με τις ίδιες απειλές και φοβέρες.
    Και χειροκροτάς κι από πάνω, λοβοτομημένο Κάθαρμα;;

    Κι εσύ ρε, πράσινο π@π@ρι, τι με κοιτάς;;
    Μέτρησες πόσες φορές έσωσαν οι δικοί σου τη Χώρα;;
    Υπολόγισες πόσα πλήρωσες;; Σε μισθούς και συντάξεις;;
    Σε φόρους και χαράτσια;; Στις αυξημένες τιμές;;
    Λογάριασες πόσα χρόνια παραπάνω πρέπει να δουλέψεις...
    για να πάρεις σύνταξη...αν πάρεις;;
    Ξέχασες τους τοκογλύφους;; Τα διαπλεκόμενα;;
    ΟΛΑ εκείνα που ήθελες να τσακίσεις και να αλλάξεις;;
    Τι πέτυχες;;
    Ανθρώπους Εξαθλιωμένους και Χώρα υποθηκευμένη
    και Υποταγμένη.
    Μεγάλα όνειρα είχες...λαμόγιο του κερατά.

    Κι εσύ ρε, αρχιρουφιάνε της δημαρ, τι με κοιτάς;;
    Πως γίνεται να καταδικάζεις τα δυό πρώτα Μνημόνια και
    τώρα να συμφωνείς με τη συνέχιση και την επέκταση τους;;
    Που πήγαν οι καταγγελίες σου για την Υφεση;;
    Τις χιλιάδες χιλιάδων Ανέργων;;
    Η συμπάθεια σου και η φροντίδα σου για τους Αδύναμους
    με ποιά ισοδύναμα εξαργυρώθηκε;;
    Τη Μισθωτή εργασία και τους συνταξιούχους σε ποιόν
    ακριβώς (ταξικό) Τάφο τους έχωσες;;
    Οι κορώνες σου για τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς
    με τι ανταλλάχτηκαν;; Με Εξουσία;; Με Θέσεις "ευθύνης";;

    Ναι ρε, Κτήνη της Συγκυβέρνησης.
    Αντέχω.
    Και σάς Πολεμώ.
    Μέχρι Τέλους.

    Ξέρω...Θα με Σφάξετε ή θα σας Τσακίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι μόνο χαρίζουν 20 εκατ. για την ΑΕΚ, αλλά προκαλούν κιόλας! Σγουρός: «Είναι υποχρέωση, όχι δώρο»!

    Τα 20 εκατ. ευρώ με τα οποία θα συμβάλλει η Περιφέρεια Αττικής στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ δεν αποτελούν… χάρισμα, αλλά υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στους πολίτες, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σγουρός. Με άλλο λόγια; Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας!

    Ο περιφερειάρχης Αττικής ήταν εξόχως… κυνικός στα όρια της πρόκλησης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ!

    Αναλυτικά τα όσα είπε στον Novasport-fm:

    -τη χρηματοδότηση στο γήπεδο της ΑΕΚ: «Ακούστηκε ‘πού βρέθηκαν τα χρήματα;’ Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο ένα σημαντικό αποθεματικό από το 2003 μέχρι το 2010. Όταν άλλοι ξόδευαν τα χρήματα, εμείς τα μαζεύαμε. Τα χρήματα που μας δίνει το κράτος κάθε χρόνο εμείς τα διαχειριστήκαμε και τα χρησιμοποιούμε με κωδικούς για έργα. Γι’ αυτό δεν συμμετέχουμε ούτε σε χορούς ούτε σε πανηγύρια. Με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, τις περιβαλλοντικές πράξεις και χωρίς να γίνει τίποτα παράνομο, ώστε να είμαστε απόλυτα διαφανείς, θα προχωρήσουμε. Εμείς κρατήσαμε την υπόσχεση και τη δέσμευσή μας, γιατί κάποιοι έλεγαν ότι όσα λέγαμε ήταν προεκλογικά τρικ. Δεν είναι δώρο, είναι υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης να ανταποδίδει τα χρήματα που εισπράττει για να ανακουφίζει τους πολίτες. Δεν είναι μόνο η χρηματοδότηση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι πολλές παρεμβάσεις που κάνουμε και δεν έχουν προβληθεί πολύ».

    -το πώς προχώρησε το θέμα της χρηματοδότησης: «Στις αρχές του 2010 με είχαν επισκεφτεί ο κ. Αδαμίδης με τον κ. Παππά. Ζήτησαν τη βοήθεια της νομαρχίας Αθηνών, γιατί είχαν μία έτοιμη μελέτη. Αυτό δεν μπόρεσε να γίνει, αλλά με ισχυρή πλειοψηφία πέρασε το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης. Το γκρέμισμα του γηπέδου της ΑΕΚ ήταν η χειρότερη πράξη που μπορούσε να γίνει. Τότε ήταν πολύ αισιόδοξοι και πίστευαν πως τη μια μέρα θα το γκρέμιζαν και την άλλη θα το έχτιζαν. Ήμουν τότε γενικός γραμματέας Αθλητισμού, προτείναμε να δώσουμε κάποια χρήματα για να γίνει κομμάτι-κομμάτι το γήπεδο. Δεν το δέχτηκαν και παρουσίασαν μία μακέτα που δεν έγινε ποτέ. Χθες με ισχυρή πλειοψηφία, αντιμετωπίζοντας με πολύ σεβασμό την ιστορία των προσφύγων και της ΑΕΚ, είπαμε να περάσει αυτή η χρηματοδότηση με την προϋπόθεση να συμβάλει η ΓΓΑ, όπως άλλωστε υποχρεώνεται από το νόμο. Πρέπει επίσης η τοπική αυτοδιοίκηση και ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας να συμβάλει. Από την κα. Αποστολάκη ξεκίνησε η προσπάθεια. Τώρα εξασφαλίστηκαν αυτά τα χρήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου να το χτίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια ή όπου αλλού επιθυμούν οι άνθρωποί της. Δεν έχω ένδειξη πως θα πάνε αλλού, απλώς πρέπει να λαμβάνω υπόψη όλα τα ενδεχόμενα».

    -το πώς θα συγκεντρωθούν τα υπόλοιπα χρήματα για το γήπεδο: «Θα συνεισφέρει και η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, δηλαδή ο Δήμος, ακολούθως είναι η ΓΓΑ που βάσει νόμου υποχρεούται να βοηθήσει και στη συνέχεια υπάρχει και η βοήθεια ιδιωτών. Αυτά γίνονται σε όλη την Ευρώπη. Βάζει το κράτος, βάζουν και οι ιδιώτες. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα παλιά μοντέλα, όπου μόνο με κρατικά χρήματα γίνονταν τέτοια έργα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι μόνο χαρίζουν 20 εκατ. για την ΑΕΚ, αλλά προκαλούν κιόλας! Σγουρός: «Είναι υποχρέωση, όχι δώρο»!

    -το πού θα ανήκει το γήπεδο: «Ανάλογα με το ποιοι θα συμμετέχουν στην κατασκευή του γηπέδου, θα υπάρχει και το σχήμα. Αν μπορούν να το φτιάξουν με 20 εκατ. ευρώ, θα ανήκει στην Περιφέρεια. Βεβαίως θα λέγεται γήπεδο της ΑΕΚ. Ανάλογα με τα χρήματα που θα μπουν και από ποια πλευρά, θα προκύψει και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ιδανικό θα ήταν για μένα να συμβάλλει στο μεγαλύτερο βαθμό ο Δήμος, για να έχει τον έλεγχο και να μπορούν να συνεννοούνται».

    -τη σημασία του έργου για τους πρόσφυγες: «Όσοι έχουν ζήσει τις χαμένες πατρίδες, αυτό το θέμα τούς ακουμπά πάρα πολύ. Χθες ήταν η παγκόσμια μέρα προσφύγων. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να βοηθούμε τους ανθρώπους αυτούς. Με τη χρηματοδότηση αυτή συμβάλλουμε να χτιστεί ένα γήπεδο, κάτι που αποτελεί υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας και της πολιτείας. Σκεφτείτε πόσος κόσμος θα χαρεί και πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν».

    -το αν θα υπάρξει χρηματοδότηση και για άλλες ομάδες που θα μπορεί να ζητήσουν οικονομική βοήθεια για κατασκευή γηπέδου: «Οφείλουν να έχουν ολοκληρωμένες μελέτες και θα πάρουν όλοι τη σειρά τους. Ήμουν ένας από αυτούς που ψήφισαν τότε για την παραχώρηση του ‘Καραϊσκάκη’ και χαίρομαι που το βλέπω τώρα και αποτελεί ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας. Μακάρι να γίνει αυτό το γήπεδο στολίδι της ΑΕΚ και να γίνουν και άλλα 4-5, για να μην έχουμε μόνο γήπεδα κλουβιά στην Αττική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε πολλές φορές τον όρο «Νέα Ελλάδα» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οπότε όλοι κατάλαβαν πως η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει όνομα.

    Το συνηθίζουν οι πουτάνες να αλλάζουν όνομα, για να κρύβουν το παρελθόν τους και να το παίζουν κυρίες.

    Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε κάλεσμα σε όλους -και ειδικά στους Μεσσήνιους-, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Νέα Ελλάδα, αλλά εμένα μη με περιμένετε γιατί, ήδη, έχω
    κανονίσει να μεταναστεύσω. Φτιάξτε την μόνοι σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

    Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά την ένταση που προκλήθηκε από την επίθεση του Μάκη Βορίδη στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν υπήρχε λόγος, αφενός γιατί όσοι έχουν μείνει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σκατάδες και ταλιροφονιάδες που δεν έχουν πρόβλημα να τους βρίσεις όχι τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ούτε την ίδια τους την μάνα, και αφετέρου επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο ζούσε, κάτι τύπους σαν τον Βορίδη τους είχε γραμμένους στην καραπουτσακλάρα του.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και αυτό μου θύμισε μια φίλη μου που ήθελε να κάνει τατουάζ στο κωλομέρι και της είπα να γράψει «Όλοι οι καλοί χωράνε».

    Καταλήγοντας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Νέα Ελλάδα θα είναι πραγματικότητα το 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, οπότε καταλαβαίνετε πως μέχρι τότε θα προελαύνουν οι Τούρκοι και τα χαράτσια θα πέφτουν βροχή....Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση