GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...η απάντηση του Γ. Παπανδρέου

Αγαπητέ Χάρρυ, λυπάμαι που νιώθεις έτσι. Προφανώς νιώθεις πικραμένος για ό,τι έχει συμβεί. Σίγουρα κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ούτε εγώ. Α...

Αγαπητέ Χάρρυ,
λυπάμαι που νιώθεις έτσι. Προφανώς νιώθεις πικραμένος για ό,τι έχει συμβεί. Σίγουρα κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ούτε εγώ. Αλλά νιώθω ότι έκανα αυτό που θα έκανε κάθε πατριώτης. Έπρεπε να χειριστώ μία κατάσταση όχι προς όφελός μου. Το έκανα με υπευθυνότητα προς την πατρίδα μου και τους συμπατριώτες μου. Θα είναι πάντα χαρά μου να συζητούμε για το πώς έχουν τα πράγματα.
http://harrytsopanos.blogspot.gr/2012/09/harvard-o.html

7 σχόλια

  1. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος κάνει ΜΠΑΜ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ 1500000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    Η ΑΘΛΙΩΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΙΚΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο ευγενής και να είστε κ. Παπανδρέου, δεν μπορείτε να ανοίγετε διάλογο (Xarrytsopanos) με κάποιον που καταριέται να βρει ο καρκίνος εσάς και την οικογένειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν με τις ενεργειες του εστσιλε στον χαμο μια ολοκληρη χωρα εχω το δικαιωμα να του λεω οτι θελω,η ευγενεια περριτευει σε προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σαπίσεις Παλιοπροδόταρε Παπαντρέου αν επιτρεπόταν πεντε λεπτα να η δολοφονία πολιτικών χωρίς τιμωρία θα έτρεχα σε χρόνο παγκοσμίου ρεκόρ να προλάβω να είμαι πρώτος, εύχομαι το ΚΑΡΚΙΝΟ να βγάλει ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ και η ΚΟΡΗ σου και ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΟΣ σου όσο για την καραπουτ...μανα σου ελπίζω να μην πεθάνει μέχρι να σε περάσουν από δικαστήριο και να σε κρεμάσουν στο κοντάρι της ΣΗΜΑΙΑΣ στη ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι ανόητος και ψυχασθενής. Προδότης δεν είσαι, αφού δεν είσαι έλληνας αλλά εβραίος Χαζάρος.Δηλαδή εβραίος Ασκενάζι. Ενώ ο ''κινέζος'' είναι μάλλον Σεφαραδίτης εβραίος. Απλά είσαι μεγάλος ψεύτης και δολοφόνος του Ελληνικού έθνους,αφού ελέω πατρός σου, του ''μεγάλου'' ψεύτη Ανδρέα, που και αυτός κορόϊδεψε τους αφελείς έλληνες, με ξένη καταγωγή κι' αυτός λόγω μητρός του, ξεκίνησε το ξήλωμα του ελληνισμού.
    Δυστυχώς η υγεία μου δεν μου το επιτρέπει να σου ανταποδώσω το κακό που μας έκανες. Ελπίζω και παρακαλώ το Θεό μου, το Θεό των Ελλήνων, να σου ανταποδώσει ΑΥΤΟΣ, ότι σου αξίζει να πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γ. Παπανδρεου, ο δευτεροs, εδωσε την τελειωτικη σφαιρα στο " σωμα' που λεγεται Ελλαδα και που για μαs τουs Eλληνεs ειναι ιερο. Ομωs , ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Δεν εχει την Ελληνικη παιδεια, δεν γνωριζει καλα ουτε την Ελληνικη Γλωσσα, λογικο αφου ειναι Ελληναs τηs διασποραs - και μαλιστα μισοs. O πατεραs του ξεκινησε να θαβει την Ελλαδα και ο γιοs την αποτελιωσε. Το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμειs που ξερουμε που ανηκουμε- γιατι ο ΓΑΠ δεν ξερει, η μαλλον ξερει αλλα δεν εγινε- ουτε θα γινει ποτε 'κυβερνητηs" τηs χωραs που νιωθει χωρα του- βλεπε Αμερικη.Ειναι δικαιωμα του να νιωθει οπωs θελει, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. Αυτο ειναι ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ-ο ΓΑΠ Θεωρησε οτι οι Ελληνεs ειναι εναs λαοs ευκολοπιστos- εξ' ου και το" λεφτα υπαρχουν", που παντα περιμενει ενα σωτηρα να τον σωσει. Μεχρι στιγμηs μαλλον δειχνει να εχει υποθεσει σωστα. Αυτοs ειναι καθηγηταραs στο Ηarvard,- οι Αμερικανοι δεν ειναι αγνωμονεs, στηριζουν το παιδι τουs που τουs εκανε τη βρωμικη δουλεια- ΔΝΤ μεσα στην Ευρωπη- και εμειs ισα που ακομη αναπνεουμε. Αυτο ομωs που δεν γνωριζει ο ΓΑΠ ειναι η αγαπη του Ελληνα- του πραγματικου Ελληνα- για τη χωρα του, και το θαρροs που του δινει αυτο να πολεμησει γι'αυτην, ΧΩΡΙΣ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΦΟΒΟ. Τωρα ΠΡΕΠΕΙ να μαs νοιαζει μονο η Ελλαδα.Ουτε το ευρω, ουτε η δραχμη , ουτε το πεσο. Αν ειναι να πεινασω, να πεινασω αν αυτο σημαινει να σηκωθουν οι γερμανοι που ειναι στο dna τουs να πινουν αιμα Ελληνων, και το ΔΝΤ- που ηταν χρεοκωπημενο το ιδιο πριν μπει στην Ευρωπη. Ειχε πει ο ΓΑΠ" η Ελλαδα ειναι για μενα επιλογη". Υπεροχα, λογικο και δεκτο, αλλα γιατι? Εγω ξερω γιατι αγαπω αυτη τη χωρα. Αυτοs γιατι τη διαλεξε? Μηπωs γιατι ηταν πιο προσφορη ωs το ευκολο θυμα του? Πηγαινετε να εφαρμοσετε τα μισα απο αυτα που εχουν εφαρμοστει στην Ελλαδα, στην Αμερικη- με τουs Αμερικανουs με το δαχτυλο στη σκανδαλη συνεχεια! Και η Αμερικη ειναι εντελωs χρεοκωπημενη. Granted, εχει δικο τηs νομισμα, αλλα ο καιροs θα ερθει που θα πληρωσει και αυτη για ο,τι εχει κανει. Και τοτε ο ΓΑΠ ΘΑ " διαλεξει" αλλη χωρα. Νο problem,ειναι πολυγλωσσοs, ο μεγαλυτεροs καιροσκοποs και ψευτηs που περασε απο την Ελλαδα. Δεν μπορω να τον μισησω. Αυτη ειναι η κληρονομια που μου εδωσε η χωρα μου, η Ελλαδα. Τον λυπαμαι. Δεν ανηκει πουθενα, παρα μονο στον εαυτο του. Εχει τοσα λεφτα αλλα ειναι " απατριs" και προδοτηs. Και τον προδοτη κανειs δεν τον θελει μαζι του.Στην πραγματικοτητα ειναι μονοs. Και πανω απ'ολα τον λυπαμαι που δεν διαβασε ποτε ελληνικα κειμενα. Αν ειχε διαβασει και τα εφαρμοζε , θα μπορουσε να γινει ηρωαs στην Ελλαδα και θα εβλεπε ποσο δυνατα και πολυ μπορουν ν'αγαπησουν οι Ελληνεs, αντι να τουs αναγκασει να τον μισησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση