GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα δεχθώ εκπτώσεις συνείδησης»

Για προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης, σχετικά με το «ποιος είναι ποιος», η οποία εκτυλίσσεται «μέσα στο διαλυτικό κλίμα των ημερών», κά...

Για προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης, σχετικά με το «ποιος είναι ποιος», η οποία εκτυλίσσεται «μέσα στο διαλυτικό κλίμα των ημερών», κάνει λόγο, αναφερόμενος στη «λίστα του ΣΔΟΕ», ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να βρει άλλη εξήγηση.
Όπως αναφέρει ο κ. Μανιάτης, καλείται να καταθέσει, ως πρώην γενικός γραμματέας, που συμμετείχε με πολλούς άλλους σε διακομματική επιτροπή προμήθειας το 2001. Και τονίζει ότι ο ίδιος είχε παραιτηθεί από τη θέση του γγ πριν από την προκήρυξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού, ο οποίος ολοκληρώθηκε 18 μήνες μετά την παραίτησή του.
Ο κ. Μανιάτης ζητεί την πλήρη διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης που αφορά δημόσια πρόσωπα και υπεύθυνη και επώνυμη ενημέρωση, χωρίς «μαφιόζικες μεθόδους».
Και καταλήγει: «Δεν θα δεχθώ εκπτώσεις συνείδησης, ούτε δόλιες και αστήρικτες μορφές συμψηφισμού και λαϊκιστικού ισοπεδωτισμού. Θα εξαντλήσω κάθε μέσο για τη διαφύλαξη της προσωπικής και πολιτικής μου αξιοπρέπειας. Δεν θα ανεχθώ τη στοχοποίηση και τον κανιβαλισμό επί δικαίων και αδίκων».

1 σχόλιο

  1. Tωρα μας επεισες Μανιατη.
    Εχει και για σενα μια κρεμαλα στο Συνταγμα.
    Ασε λοιπον τις αμπελοφιλοσοφιες και απαντησε με απλα Ελληνικα και ασε κατα μερους τα νομικιστικα.
    Σας σιχαθηκε ο κοσμος και θα σας γδαρει ολους ζωντανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση