GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ της προσέγγισης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ο Χρυσοχοΐδης

Προς τη διαμόρφωση ενός «συνεκτικού, δημοκρατικού και ευρωπαϊκού μετώπου ως απάντηση στον λαϊκισμό και τον φανατισμό των άκρων» κά...


Προς τη διαμόρφωση ενός «συνεκτικού, δημοκρατικού και ευρωπαϊκού μετώπου ως απάντηση στον λαϊκισμό και τον φανατισμό των άκρων» κάνει λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» τάσσεται εμμέσως πλην σαφώς υπέρ της προσέγγισης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση ενός ευρωπαϊκού μετώπου κατά του λαϊκισμού.
Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να παγιώνει τη θέση του ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη στο χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ η ΝΔ είναι αντιμέτωπη με ραγδαίες αλλαγές στο χώρο της κεντροδεξιάς. Έτσι κατά τον ίδιο είναι επιτακτική η δημιουργία ενιαίου μετώπου κατά των άκρων και του λαϊκισμού.
Στέλνει, παράλληλα, ένα σαφές μήνυμα στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός νέου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.
«Υπάρχουν πολιτικές διεργασίες για την ανασύσταση του χώρου της Κεντροαριστεράς ή της Σοσιαλδημοκρατίας, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ. Αναμφίβολα είναι γόνιμες και δημιουργικές. Ωστόσο, στον βαθμό που αποδέχονται τις βασικές δεσμεύσεις της χώρας για την παραμονή στην ευρωζώνη, αποτελούν περισσότερο, στη σημερινή συγκυρία, ένα κομμάτι της ευρύτερης πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων«.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

7 σχόλια

  1. H έκθεση της τρόικας αλλά και αξιωματούχων της Ε.Ε λένε ότι η ύφεση από και με την χρηματοδότηση τον 44 δις ευρώ δεν βγαίνει ο λογαριασμός,και οτι θα είναι για το 2013 κατά εκτίμηση τους 5%..

    Αν υπάρχει ΕΝΑΣ οικονομολόγος παγκόσμιος που με ύφεση 5% βλέπει ανάπτυξη ΕΊΝΑΙ για βραβείο γκίνες..

    Τι απομένει; κάτω τα χαρτιά μας και τα χαρτιά τους, αυτά μπορούμε αυτά δεν μπορούμε , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ να μας διώξουν από το ευρώ ,ΕΜΕΙΣ θα παρασύρομαι το ευρώ ..

    Το ότι θα πάρουμε νέα μέτρα με νέο πακέτο τον Μάρτιο είναι σίγουρο .. Άρα δεν είναι τα τελευταία μέτρα κύριοι που ΈΧΕΤΕ τσακωθεί με την αλήθεια...τι κρίμα να μην υπάρχει ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ με ανάστημα , άλλοι κοιτάζουν αν είναι μέσα στην βουλή σήμερα και τον μισθό τους, άλλοι έξω από την βουλή αν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΆΝΕ ΣΤΡΑΤΟΊ..



    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..στον κώλο σου, είπαμε ΚΡΕΤΙΝΕ

    μπουζούκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι της τρόικας στην Ελλάδα σας δουλεύουν οι παρακάτω ΚΑΙ ΌΧΙ Ο ΛΑΟΣ.. Μπορείτε να τούς τσακιστέ!!

    Το κράτος μας δηλαδή λειτουργεί, για τους παρακάτω πολίτες..

    Τους 300 βουλευτές

    Τους 1.000 πρώην βουλευτές που είναι εν ζωή!

    Τους 40 εξωκοινοβουλευτικους που διετέλεσαν υπουργοί!

    Τους 2.500 συμβούλους όλων αυτών

    Τους 3.000 κομματάρχες και κομματαρχίσκους σε όλη την Ελλάδα

    Τους 5.000 δημάρχους, αντιδημάρχους περιφερειάρχες και λοιπούς (με ελάχιστες εξαιρέσεις)

    Τους 800 μεγαλοεπιχειρηματίες καραβοκυραίους και τους διαχειριστές της περιουσίας των

    Τους 20 καναλάρχες και εκδότες

    Τους 60 συστημικούς δημοσιογράφους

    Τους 2.000 διάφορους ένστολους και μη που αποτελούν το μακρύ χέρι της εξουσίας

    Τους 10 τραπεζίτες

    Και πάνω απ όλα, τους 5 με 6 Πρωθυπουργούς που Κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια!!!

    Για κανέναν άλλον, από τους 11.000.000 Ελληνες πολίτες, δεν λειτουργεί το κράτος...

    Εχουμε δηλαδή ένα κράτος τσιφλίκι, ένα κράτος αμπελοχώραφο όλων αυτών που σα προανέφερα, όπου όλες οι Εξουσίες, Πρώτη, Δεύτερη, Τρίτη και Τέταρτη (ο Τύπος) λειτουργούν προς όφελός τους και με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων τους!

    Για τους υπόλοιπους, δεν λειτουργεί τίποτα και ποτέ!

    Αν ένας από τα 11.000.000 των Ελλήνων, έχει αντικρουόμενα συμφέροντα με κάποιον από τους παραπάνω, τότε ανακαλύπτει γρήγορα, ότι το κράτος μας αυτόματα προσαρμόζεται στις ανάγκες των τσιφλικάδων, και μπορεί να θεσπίζει ακόμη και νόμους προκειμένου να τους προστατέψει.

    Κι ο έχων χίλια δίκια, πολίτης, βρίσκεται ξαφνικά να έχει άδικο και να απειλείται η περιουσία του, η ελευθερία του ακόμη και η ζωή του..

    Μπουντζουκας Τηλεμαχος ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ κ.ΧΡΙΣΟΝΟΙΔΗ νπορει να προσεγγισης την ΝΔ ο λαοσ ομωσ οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΜΕΝ

    ΠΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.

    ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ)
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ
    ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καντε οποια προσεγγιση θελετε αλλα χωρις εμας, δεν θα σας ακολουθησουμε. Για μας πλεον το Πασοκ και οσοι κανατε αυτα που καντε στην κυβερνηση σας και στον εκλεγμενο αρχηγο της ησαστε ολοι παρελθον. Ραγκουση κανε κομμα με τους αλλους υγειως σκεπτομενους και σας ακολουθουμε με την ψηφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχωρατε Μιχαλη, ο αληθινος και τιμιος κοσμος του Πασοκ ειναι μαζι σας. Μην ακουτε τα τσιρακια των κηπουρων μειναν ατάιστα και κραζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση