GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ανδρουλάκης «λοξοκοιτάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη φάση της Βαβέλ και πολλοί «πράσινοι» βουλευτές λένε τα δικά τους. Ο Μίμης Ανδρουλάκης τώρα που είδε ότι η β...


Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη φάση της Βαβέλ και πολλοί «πράσινοι» βουλευτές λένε τα δικά τους.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης τώρα που είδε ότι η βάρκα γέρνει, άρχισε τα ίδια όπως έκανε με τον Σημίτη, τον Γιώργο και τώρα με τον Βενιζέλο.
Θέλει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου βγάζοντας το συμπέρασμα από τη συνέντευξη στη real: «Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτομετασχηματιστεί σε έναν πόλο αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης με διακριτή πολιτική συμμαχιών – κι αυτό βέβαια δεν σημαίνει να γίνει ένα κακώς εννοούμενο κακέκτυπο του ΠΑΣΟΚ μιας άλλης εποχής». Και συμπλήρωσε:«Πολλά παραμένουν ακόμα ανοιχτά στην τελική τοπογραφία της Αριστεράς».
Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης, κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να μην δίνει μάχη οπισθοφυλακής, ενώ προανήγγειλε «μια νέα σύνθεση της Αριστεράς μέσα από τη σημερινή μεγάλη κρίση».
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…
Πηγή: newpost.gr

3 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απολαύστε και τα Σταλινικά ζώα, που τα πήρε το παράπανο,
    τα αμετανόητα κτήνη !!

    KKE: Εμείς κάναμε τα επεισόδια στην παρέλαση και τα ΜΜΕ δοξάζουν το ΣΥΡΙΖΑ!

    Ωραία ανακοίνωση του ΚΚΕ πήραμε πριν λίγο. Διαμαρτύρεται γιατί τα ΜΜΕ, ενώ αναφέρονται σε δράσεις του ΠΑΜΕ, τους κλέβουν τη δόξα βαφτίζοντάς τις ως "συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ" ή "συγκέντρωση της ΓΣΕΕ".

    Διαβάστε τον -δικαιολογημένο- θυμό των συντρόφων και την πολύ μειωτική για τον ΣΥΡΙΖΑ εξήγηση, για το λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό:
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι τετοια τραγικα λαθη εκανε το Πασοκ μαζευοντας αυτα τα παλαιολιθικα πετρωματα στο κομμα και πηγε εκει που ειναι. Ξεχασαν τα Γουνακια τα ασπρα εκει στο Πασοκ και τους μαζεψαν να τους επιβραβευσουν και απο πανω. Συχτηρ πολιτικα ορνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση