GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγούλης: «Να παρακαλάτε να περάσετε από δίκη»

«Να παρακαλάτε να περάσετε από δίκη παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη» ...


«Να παρακαλάτε να περάσετε από δίκη παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη».
Αυτά είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας το πρωί στη βουλή στη συζήτηση του προϋπολογισμού. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας έντιμους, ελάτε ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ…. αυτοί που περάσαμε από κυβερνητικά κόμματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα τι είχαμε και τι έχουμε….
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ κύριοι και κυρίες που ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να περάσετε από ειδικό δικαστήριο… αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!»

7 σχόλια

  1. Ο φασισμός δεν είναι μονό μαύρος , είναι και κόκκινος όπως των ερυθρών χμερ .
    Από τέτοιους φασίστες έπεσε το ανατολικό μπλοκ και ο κομουνισμός ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις για τον άνθρωπο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος συμφωνεί με τον Παναγουλη τον λογοκρινει το ελευθερο Μπλογκγ σας Συγχαρητήρια, μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε ότι απο το ΙΡ μας δεν μπορουνε να μας βρουνε οταν γράφουμε ως ανώνυμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ.

    Οι Κεδικογλου ειναι γνωστή Φαμιλια απο παλιά...είχε Τζάγκουαρ ο πατηρ ό Υπουργος και ο Σιμος όπως λένε οι κακες γλώσσες με υποτροφια της ΕΡΤ επι ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΥ πήγε στο Αμερικα για σπουδές και όταν γυρισε την κοπάνησε αποτην ΕΡΤ ενώ ήταν υποχρεωμένος να δουέψει λογω της υποτροφιας και πήγε στα Ιδιωτικά κανάλια και ουτε γάτα ουτε ζημια λόγω φαδερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τον ψεκάσανε στου Χαρδαβελλα. Συνήθως δεν τις λέει τόσο μεγάλες, αν και η καινούργια δουλειά απαιτεί τσαμπουκά για να διακριθεί.

    Τι είπατε, είναι με τον Σύριζα; Εγώ νόμιζα ότι είναι με την Χ.Α. Τώρα πια δεν τους ξεχωρίζεις. Γιατί δεν φοράνε κόκκινα πουλόβερ για να τους ξεχωρίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ ο Αλεξης, η Αλέκα, ο Αλέκος, ο Στάθης σκίστηκαν στη δουλειά. Πάλι βλέπεις όνειρα με θεόοορατους γίγαντες που θα ξαπαστρέψουν τους κακοοούς ληστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση