GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Βρούτσης έδωσε με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώ στον Κουκιάδη για μια "εμπειρογνωμοσύνη"! Λεφτά υπάρχουν...

Από τον Θανάση Λεπίδη. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Σε εποχές πρωτοφανούς κρίσης όπως η τωρινή, συνεχίζονται οι "απευθείας αναθέσεις&qu...

Από τον Θανάση Λεπίδη.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Σε εποχές πρωτοφανούς κρίσης όπως η τωρινή, συνεχίζονται οι "απευθείας αναθέσεις" πολλών χιλιάδων ευρώ!
Με την απόφαση που αποκαλύπτει σήμερα το Press-gr, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη δίνει με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώ στον δικηγόρο και καθηγητή Εργατικού Δικαίου Γιάννη Κουκιάδη για ποιον, νομίζετε, λόγο; Για να εκπονήσει μια Εμπειρογνωμοσύνη με θέμα: "Έκθεση για τη δομή του νέου ενιαίου Κώδικα Εργατικού Δικαίου".
Όπως  εξηγείται μάλιστα στην απόφαση πρόκειται απλώς για συγκέντρωση της ισχύουσας νομοθεσίας - προφανώς το υπουργείο είναι ανίκανο να την κάνει με τις δικές του υπηρεσίες...
Η κ. Στρατινάκη ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου από την εποχή της Λούκας Κατσέλη και τέτοιες αποφάσεις έχουν την πολιτική έγκριση του νυν υπουργού Γιάννη Βρούτση.
Και ποιος είναι ο Γιάννης Κουκιάδης; Παλαιός ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκτός από πανεπιστημιακός στη Θεσσαλονίκη, το όνομά του είχε ακουστεί και για τη θέση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση Γ. Παπανδρέου και πριν συμφωνηθεί ο Λ. Παπαδήμος. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο πρώτος πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
(Πατήστε πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει)

12 σχόλια

  1. να ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi, I log on to your blog on a regular basis. Your humoristic
    style is witty, keep doing what you're doing!

    Feel free to surf to my web blog: genf20 hgh releaser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΜΑΡΙΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΔΕΗ ΕΔΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ..ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΒΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΑ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ,ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ,ΔΑΣΗ ,ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΕΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς να κάνετε γρήγορα, εύκολα και αφορολόγητα, πολλά λεφτά

    Ας υποθέσουμε είστε η φίρμα "Τρεχαγυρευόπουλος Α.Ε" και εμπορεύεστε ένα προϊόν που "ξεσκίζει" σε πωλήσεις. Ας υποθέσουμε ότι ανοίγετε μαγαζί που πουλάει λουκάνικα και όλοι τα βρίσκουν τρομερά γευστικά και...
    κάνουν τρελές πωλήσεις. Τα κέρδη σας αρχίζουν να απογειώνονται, αλλά ως γνωστόν όταν έρχονται τα κέρδη, έρχονται και οι φόροι.

    Aς πούμε ότι το 2012 είχατε έσοδα 20.000.000 ευρώ και έξοδα 8.000.000. Άρα δηλώσατε κέρδη 12.000.000 και σας τα πήρε όλα η εφορία.

    Τι κάνετε λοιπόν;
    Απλά πράγματα:

    1) Βαφτίζετε τα μαγαζιά με τα λουκάνικά σας με ένα όνομα, π.χ. "Lukanix".

    2) Πηγαίνετε σε έναν φορολογικό παράδεισο και ιδρύετε μια εταιρεία (offshore) με το όνομα Lukanix inc, της οποίας η μοναδική δραστηριότητα είναι η κατοχή του "σήματος" (trademark) Lukanix και η παραχώρησή του σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

    3) Υπογράφετε μεταξύ της "Lukanix inc" και της "Τρεχαγυρευόπουλος Α.Ε." συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης ονόματος. Στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι για να μπορείτε να ονομάσετε τα μαγαζιά σας "Lukanix", θα καταβάλλετε το ποσό των 13.000.000 ευρώ ετησίως στη Lukanix inc. (που στην πραγματικότητα ανήκει πάλι σε σας, μόνο που δεν φορολογείται αφού εδρεύει στα Κέημαν κ.λ.π.)

    4) Στη χρήση 2013, έχετε πάλι πωλήσεις 20 εκ., έξοδα 8, υπόλοιπο 12, αλλά αυτή τη φορά στα έξοδά σας, περνάτε και το τιμολόγιο για το σήμα, των 13 εκ. Έτσι, εμφανίζεστε στην ελληνινή εφορία με ζημία 1 εκ.ευρώ, αφού πλέον τα έξοδά σας είναι 8+13=21 εκ. !

    Τα 13 εκ. τα στέλνετε φυσικά στην offshore, με νόμιμα χαρτιά και όντως υπάρχουν στα Κέημαν, στα οποία πηγαίνετε σαν κύριος όποτε θέλετε και κάνετε την ανάληψή σας, αφορολόγητος και κούκλος!

    Είδατε ΠΟΣΟ απλά, (δεν) φορολογούνται όσοι έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαυρίστε τις θυγατρικές, τα παραρτήματα των 2 μεγάλων κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και 2 εκ Έλληνες στην ανεργία. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός από ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Μην αφήνετε άλλο τα κομματόσκυλα να εξαργυρώνουν τη κομματική τους αφοσίωση με θέσεις, καρέκλες. Λεηλάτησαν την Ελλάδα 40 χρόνια. Μαυρίστε τους γιατί σας ετοιμάζουν μέλλον μετανάστευσης και ανεργίας, ενώ τα παιδιά τους είναι στα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Έλληνα φοιτητή και σπουδαστή, γραμμένο σε έχουν, όπως κατάλαβες ! Θα σηκώσεις κεφάλι ή θα μείνεις καρπαζοεισπράκτορας και ραγιάς ; Έξω τα κομματικά φερέφωνα ΔΑΠ και ΠΑΣΠ από ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!±!!!!!....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ!!!!!?????...ΕΠΙ 20ΕΤΙΑΝ ΟΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥ ΔΙΑΠΛΟΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΒΥΖΙΑ!!!!!..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ!!!!!!! ......ΠΑΛΙ ΨΗΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΑΝΕ ΜΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΒΙΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ..........ΠΩΣ ΝΑ.... ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ.....ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..ΤΣΙΡΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ....ΚΑΙ ΤΑΧΑ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΚΙΑΔΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χα χα χα ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ .ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ..ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αν το ελληνικό δημόσιο έχει ικανούς υπαλλήλους να φέρουν εις πέρς αυτό το έργο είναι το ένα ζητούμενο και μάλιστα το σοβαρότερο. Επειδή ξέρω από εργατικό, είναι δαιδαλώδες και πρέπει κανεις να έχει πολύ σοβαρές γνώσεις για να τα καταφέρει και φαντάζομαι ομοίως ότι αν κάποιος έχει τις σούπερ αυτές γνώσεις δεν θα δουλεύει σε υπουργείο αλλά θα βγάζει λεφτά στο γραφείο του. Το κράξιμο προς τον Ι.Κουκιάδη δεν πιάνω όμως. Φυσικά και πήρε τα χρήματα, όπως και οποιοσδήποτε άλλος θα έκανε. Φυσικά, επίσης, θα κάνει σωστή δουλειά μιας και όλοι εμείς του εργατικού στα βιβλία του βασιζόμαστε μεταξύ άλλων. Μην κράζουμε κόσμο και χάνουμε το δέντρο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χάνουμε το δάσος ήθελα να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Οργανισμός
    Ασφάλισης
    Ελευθέρων
    Επαγγελματιών ΑΘΗΝΑ, 11 / 04 / 2013
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 8/ 624396
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α΄
    ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ :ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΠΛΗΡ
    ΠΛΗΡ : Ε. ΦΑΓΚΡΑ
    ΤΗΛ. : 210-5274375 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΦΑΞ. : 210-5220504

    ΘΕΜΑ: α) Νέα ηλικιακά όρια για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Συνταξιούχων ( Ε.Κ.Α.Σ. )

    β) Προϋποθέσεις καταβολής του Ε.Κ.Α.Σ για το έτος 2013
    Με τις διατάξεις του άρθρου 15, της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού

    Περιεχομένου ( Φ.Ε.Κ. 256/31.12.2012 ), αντικαθίσταται η περίπτωση 6 της υποπαραγράφου ΙΑ.4 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της με τις
    διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 10 της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
    ως ακολούθως : Από 01.01.2014 το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 34, του Ν. 3996/2011 (Α΄170),
    Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται στους συνταξιούχους
    γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους. Ειδικά για τα
    παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, το Ε.Κ.Α.Σ. καταβάλλεται χωρίς να
    απαιτείται η συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ηλικίας.

    Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 34 του Ν. 3996/2011.


    Συνεπώς, από 01.01.2014 το Ε.Κ.Α.Σ θα καταβάλλεται- εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις- στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

    Εξαίρεση από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ηλικιακού ορίου για την καταβολή του εν λόγω
    επιδόματος, προβλέπεται μόνο για τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου και πληρούν τα
    προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια.

    Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον έτος 2013, σύμφωνα με το υπ΄αρ.Φ.11321/4447/270/20.03.2013 έγγραφο του εποπτεύοντος Υπουργείου, τόσο τα εισοδηματικά
    O.A.E.E.

    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜκριτήρια του άρθρου 34 του Ν.3996/11, όσο και τα χορηγούμενα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ, δεν πρόκειται να αναπροσαρμοστούν και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα ποσά που ίσχυαν για το έτος 2012.
    Για διευκόλυνσή, σας παραθέτουμε πίνακες εισοδηματικών κριτηρίων Ε.Κ.Α.Σ. έτους 2011 τα
    οποία παρέμειναν αμετάβλητα για τα έτη 2012 και 2013.

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Έως 8.472,09 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Έως 9.884,11 ευρώ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    Έως 15.380,90 ευρώ
    ΠΟΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΚΑΣ
    Από 0,00 μέχρι 7.715,65 ευρώ 230,00 ευρώ

    Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ 172,50 ευρώ

    Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ 115,00 ευρώ
    Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ 57,50 ευρώ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΕΚΑΣ 30,00 ΕΥΡΩ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Από 8.472,10 μέχρι
    9.200,00 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    Έως 9.884,11 ευρώ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    Έως 13.500,00 ευρώ
    Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στις εγκυκλίους 47/ 2011 και 31/2012
    εγκυκλίους της υπηρεσίας μας.

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    Γ. ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    Π. ΚΑΡΥΔΑΣ
    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7Θ

    -----------------------------------
    Το διαβάσατε ΚΑΛΆ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ κόβουν το ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ από της 1-1-2014 σε ανάπηρους κάτω τον 65 ετών έχουν δεν έχουν τα παραπάνω αυστηρά κριτήρια ....ΕΙΝΑΙ το επίσημο έγγραφο ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ θα αυτοκτονήσω με πέντε; με δέκα κιλά δυναμίτη !!!θα βρω μια γυναίκα , μια μάνα, ένα παιδί κάποιου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΈΜΕΝΑ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ...μη με πείτε τρομοκράτη εεεε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ-ΤΟΥ ΑΝΤ1-ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.Τ.Λ ..μαζί θα πάμε μια παρέα ολοι

    ΘΕΡΙΣΤΉΣ--Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ _ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ_ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (31-1-2013)ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ-ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΟΛΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση