GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλωματικό επεισόδιο μέσω twitter! Τι απάντησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στον Νικολόπουλο περί πουστ...

Παραλίγο να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπ...



Παραλίγο να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.
Όλα ξεκίνησαν με την αντίδραση του κ. Νικολόπουλου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανατροπής, στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Κατά τον κύριο Νικολόπουλο οι διατάξεις του νομοσχεδίου βάζουν «μπουρλότο στην οικογένεια», επιχειρούν «να επιβάλλουν δια της βίας την κοινωνική αποδοχή της ανωμαλίας» καθώς «οι αναφορές τύπου Μητέρα, Πατέρας, Αγόρι, Κορίτσι, κλπ. θα χαρακτηρίζονται ρατσιστικές και θα τιμωρούνται αυστηρά από το Νόμο«.
Για να ενισχύσει το επιχείρημά του, μάλιστα, ενέπλεξε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούρου Ξαβιέρ Μπέτελ γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!».



Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου πρόσφατα σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο σύντροφός του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος είπε το μεγάλο «ναι». Ο Ξαβιέ Μπέτελ έχει από το 2010 σχέση με τον Βέλγο αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ και λίαν συντόμως οι δυο τους θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σάλο ανάμεσα στους χρήστες που άρχισαν να «βομβαρδίζουν» τον κ. Νικολόπουλο με τα σχόλια τους ζητώντας του εξηγήσεις για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.
Κάπως έτσι, λοιπόν, όλη η ιστορία έφτασε στα αυτιά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει με άκρως ειρωνικό τρόπο και κάνοντας mention τον κ. Νικολόπουλο. Στην απάντησή του ο κ. Μπέτελ γράφει ότι «άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».


Τώρα πλέον μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κ. Νικολόπουλος την απάντηση του οποίου ζητούν επιτακτικά χρήστες του Twitter.

3 σχόλια

  1. Δεν θα πάρουν ΤΊΠΟΤΑ μόνο χαλάσματα και ΝΕΚΡΟΥΣ ...Οι καραγκιόζιδες της Συγκυβέρνησης θα έπρεπε να βάλουν κατά άτομο 90 γαμημένα τετραγωνικά, και κατά τέκνο 30 τετραγωνικά , να βάλουν το γαμημένο το αφορολόγητο εισόδημα κατά άτομο , ΚΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ αν ένα ακίνητο είναι ΣΚΕΛΕΤΌΣ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ, χωρίς σοβά ,χωρίς πόρτες, χωρίς ρεύμα ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ; ,,, ΕΊΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ότι και να κάνετε σε 19 ΜΗΝΕΣ θα πάρετε (ΚΡΕΜΑΛΕΣ) στα ίσια σας το λένε ...ΓΙΑΤΙ; διότι αν πάρει κάποιος από το ΤΑΥΠΕΔ ακίνητο ΕΝΦΙΑ ΔΕΝ πληρώνει....

    ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΛΛΑ ...

    -----------------------------
    Εσυ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ να πουλας της μαλακιες σου σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ..ας ειχμαε πολιτικους τιμιους και ας ηταν και γκει ..κωκοφασιστες....θεομπαιχτεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των Ολιγαρχών.

    Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων. Και συγκεκριμένα στα χέρια εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντα των διεθνών ολιγαρχών.

    Έτσι εννοούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μια εξοντωτική ισοπέδωση προς τα κάτω,
    για να μην σηκωθεί κανένα νέο «κεφάλι» και μια υπερσυγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στην κορυφή.

    Παρατηρούμε επίσης μια υπερπροστασία της ιδιοκτησίας στην κορυφή (π.χ. εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μιντιάρχες, τραπεζίτες) και μια κατάλυση της ιδιοκτησίας στη βάση που φτάνει στην ουσία μέχρι τη δήμευση.

    Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

    Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου ελληνικού Μεσαίωνα.

    Τώρα ζώα... ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολάκη τόσα χρόνια που ήσουν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, δεξί χέρι του Σουβλακό-πούστα της Ρηγίλλης, υπηρέτης της Πατρινιάς Σαλώμης, αν δεν σε ενοχλούσαν οι φούστιδες, οι πισωγλέντηδες και οι πίσω-κολλητοί τους, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και της μαλακίας σου …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση