GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη: Ανάγκαζαν ανήλικη να κάνει σεξ με 73χρονο και τους βιντεοσκοπούσαν

Το δράμα που πέρασε μία ανήλικη κοπέλα στα χέρια ενός 73χρονου και μίας 39χρονης. Την ανάγκαζαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον ηλικιωμ...

Το δράμα που πέρασε μία ανήλικη κοπέλα στα χέρια ενός 73χρονου και μίας 39χρονης. Την ανάγκαζαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον ηλικιωμένο, με την δεύτερη να τους βιντεοσκοπεί και να τους φωτογραφίζει
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη ανάγκαζε την ανήλικη να συνευρεθεί ερωτικά με τον ηλικιωμένο έναντι χρηματικού αντιτίμου. Οι σεξουαλικές συνευρέσεις λάμβαναν χώρα στην εξοχική κατοικία του 73χρονου στην Κατερίνη και στις εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησης του και καταγράφονταν βιντεοσκοπικά και φωτογραφικά από την 39χρονη.

Στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν 10 ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιος από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό με τον δράστη και την ανήλικη, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, εννιά βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερα και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στο σπίτι της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από ψυχολόγο του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ενώ σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα περίπτωση αδικήματα της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, της πορνογραφίας ανηλίκων, της μαστροπείας και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.news247.gr

2 σχόλια

  1. Δεν υπάρχει πιό αποκρουστικός αχυράνθρωπος-πιόνι της ΔΟΛ-ιας Διαπλοκής, πιστό σκυλί και γιουσουφάκι του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, από τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι διαφέρει ο αχυράνθρωπος της Διαπλοκής- Σταύρος Θεοδωράκης, από τον γελοίο Τζήμερο του 0,5-1%;;;;

    Το ίδιο αποκρουστικός, νεο-φιλελεύθερος και δεξιό κουμάσι είναι και ο "Ποταμίσιος" Θεοδωράκης!!!

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΠΟΤΑΜΙ", ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    *********************************

    ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!

    Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

    ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ:

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
    ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατω τα ειδωλα19 Οκτ 2014, 12:16:00 π.μ.

    πεθανε ο γιαννης χαραλαμποπουλος, 95 χρονων:

    Ήταν καταφερτζής ο μακαρίτης! Κατά την διάρκεια του φονικότατου συμμοριτοπολέμου, όταν στα βουνά, στους κάμπους και στις πόλεις μάτωνε η Ελλάδα, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος είχε κατορθώσει να την κοπανήσει από τον στρατό, στο πεζικό του οποίου ήταν αξιωματικός και να αποσταλεί με υποτροφία του Στρατού στo Ινστιτούτο Γούλιτς (Woolwich) της Μεγάλης Βρετανίας, όπου παρέμεινε καθ' όλη την διάρκεια της πολεμικής σύρραξης και μέχρι το τέλος της. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα μετετάγη από το κουραστικό πεζικό, στο νεοσύστατο ελιτίστικο τεχνικό σώμα (ΤΣ) του στρατού. Ο πρώτος του γάμος ήταν με ισραηλινή και ο δεύτερος με την αγαπημένη ανιψιά του πατριάρχη Ιεροσολύμων, κάτι που του έλυσε και το οικονομικό ζήτημα, γι' αυτό και την κοπάνησε από τον στρατό, δια της εθελουσίας και συνταξιούχος πλέον και μη έχοντας πεζές βιοτικές μέριμνες αναμίχθηκε στην πολιτική. Ως υπουργός δε, προκάλεσε σκάνδαλο αναγορεύοντας ...αντιστράτηγο τον αδελφό του, ο οποίος είχε φύγει και αυτός δια της εθελουσίας ως λοχαγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση