GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι "αθώωσαν" τον Μιχελάκη στη Βουλή για τον χρηματισμό. Ονόματα-έκπληξη ψήφισαν "όχι" στην άρση ασυλίας του...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.  Δεν ήρθη τελικά η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Γιάννη Μιχελάκη κατά την ονομαστική ψηφοφορί...

Από τον Κώστα Ζωγράφο. 

Δεν ήρθη τελικά η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Γιάννη Μιχελάκη κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε χθες Πέμπτη στη Βουλή, παρά την αντίθετη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ο κ. Μιχελάκης κατηγορείται για χρηματισμό και εμπλοκή της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας με τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος προφυλακίσθηκε για παράνομα όπλα.
Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 190 βουλευτές. Συγκεκριμένα «ναι» στην άρση ασυλίας ψήφισαν 86, «όχι» ψήφισαν 96, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.
"
Όχι" στην άρση ασυλίας ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ορισμένα άλλα ονόματα - έκπληξη. Αυτό προκύπτει από τον σχετικό κατάλογο που τηρείται στη Βουλή και αναφέρεται τι ψήφισε κάθε βουλευτής. Τον κατάλογο αυτό βρήκε μάλιστα η Χρυσή Αυγή και τον ανήρτησε στην ιστοσελίδα της.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν να μην αρθεί η ασυλία του κ. Μιχελάκη και ο πρώην της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, οι ανεξάρτητοι Βασίλης Καπερνάρος και Γιώργος Νταβρής και ο βουλευτής πλέον των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος!


6 σχόλια

  1. που ειναι η εκπληξη ρε παιδια μας δουλευετε?. Φιλοι ακροδεξιοι συνεδραμαν σε αυτο.Τι αλλο δηλαδη θα περιμενατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΧΑΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ;

    ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΔΠΑΣΟΚ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ.,ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΔΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ. ΝΕΜΕΣΙΣ, ΚΥΡΙΟΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καρέκλες και το μηνιάτικο του βολευτή, πάνω από όλα. Με άλλες ιδέες εκλέχτηκαν, άλλους υπηρετούν τώρα. Ντροπή και αηδία.

    Και το 2016 να γίνουν εκλογές, όλη η σαπίλα θα φύγει. Μόνο κάτι ραμολιμέντα άνω των 60 ετών ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οπότε θα εκλέξουν λιγότερο από 50 βουλευτές συνολικά. Κάθε μέρα πεθαίνουν και κάποιοι ψηφοφόροι τους, ενώ στους νέους ψηφοφόρους έχουν ποσοστά κάτω από 5%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τηλέμαχος Μπούτζουκας1 Δεκ 2014, 12:50:00 μ.μ.

    Θα σας παρακαλέσουμε να λέτε αλήθειες στον Ελληνικό ΛΑΟ όλοι σας...Τι είναι το δημοσιονομικό έλλειμμα;;; Ότι ζητούν ΑΥΤΑ που έχουν υπογράψει από κοινού οι ΣΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ και έχουν ψηφίσει οι κ. Βουλευτές - Υπάλληλοι του εκάστοτε ΜΆΓΚΑ και συμφερόντων δηλαδή. θα παίρνουν πρώτα τα τοκοχρεολύσια που υπέγραφαν αυτοί, τα διαχαράσσονταν αυτοί, τα έτρωγαν και τα τρώνε ΑΥΤΟΊ και μετά από ότι περισσέψει ΑΠΌ ΤΗΝ θυσίες του (Ελληνικού ΛΆΟΥ) είναι της μόδας αυτή η εκφράσει >θα περνά ο θυσιασμένος ΛΑΟΣ<...

    Προσέξετε τι ζητούν οι τραχανάδες , σύνταξη με 40 χρόνια εργασία,ΑΛΛΑ για τους βουλευτές, Περιφερειάρχες, δήμαρχους και πρόεδρους κ.τ.λ τραχανοϊδοι θα παίρνουν σύνταξη και ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣ μόνο με 8 μόνο θητείας τους !!!! και τι σύνταξη εεεε???? ΜΙΑ σύνταξη τους 1.1/2 χρόνο δικιά σας ΕΚΤΟΣ τα έξτρα ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ και τα δωρεάν εδώ δωρεάν εκεί και ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ...

    Δυστυχώς στο μπουρδελοκρατος μας με την δημοκρατία ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΤΟ ΚΑΚΟ είναι ότι ο ΛΑΟΣ ψηφίζει κάθε 4 χρόνια, ΕΝΩ οι συναλλαγές τους με τις ολιγαρχίες ΚΑΙ τις μπίζνες της κάθε ήμερα αυτοί οι τραχανάδες της πολιτικής ..( στην Ελβετία σε κάθε καντόνι γίνονται κάθε ήμερα ΈΝΑ και δυο Δημοψηφίσματα σε ότι άφορα τον ΛΑΟ και την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ) ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ..

    Δεν έχει καταλάβει ο ΛΑΟΣ ότι αυτός ο πολίτικος τραχανάς που λέγετε πολίτικο προσωπικό ΌΤΙ είναι λιγούρηδες και τσανακογλείφτες...

    Προσωπικά δε γουστάρω τον ούτε καπιταλισμό, ούτε τους φασίστες ούτε και τον κομμουνισμό… Προτιμώ την ισορροπία κρατισμού και ιδιωτικών κεφαλαίων…..διάβαζα, τα νοικοκυριά έχασαν σε ένα χρόνο το τριπλάσιο από το "πρωτογενές πλεόνασμα" του Χ.Σταϊκούρα… και θέλουν να το πανηγυρίζουμε ως "επιτυχία" του "Εράνου";;;; ..

    Όλα αυτά που ,μας ζητούν είναι τουλάχιστον εχθρική κίνηση , και δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με τεχνοκρατική τακτική…

    Εδώ πια μιλάμε για πολιτική σκοπιμότητα το πως εξοντώνεις έναν ΛΑΟ χωρίς πόλεμο... Τα λένε αυτά διότι ξέρουν ότι το 2013 το Α.Ε.Π 182,4 δις ευρώ , το 2014 το Α.Ε.Π είναι 178,9 δις ευρώ, ΆΡΑ μειώθηκε 3,5 δις ,ΠΟΥ σημαίνει 1,1 δις ευρώ λιγότερα έσοδα...Και σου λένε Ισοδύναμα , πια ισοδύναμα; να αυξήσουν τον Φ.Π.Α και του χρόνου λόγω της αύξησης του Φ.Π.Α. έχουμε σημαντική μείωση της τουριστικής κίνησης; κατάργηση του Ε.Κ.Α.Σ ΑΚΌΜΑ και σε Α.Μ.Ε.Α , αύξηση ορίων ηλικίας κ.τ.λ...κ.τ.λ... ΚΑΙ ερωτώ που θα βρουν πέτρα να κρυφτούν όλοι αυτοί οι ΜΑΓΟΙ της οικονομίας;,, Η θέλουν ΝΑ ανοίξουμε τους φούρνους να αρχίσουμε να καίμε τον ΚΟΣΜΟ όπως έκαναν έκαιγαν Ελληνες ,Εβραίους και άλλους λαούς.. οι πρόγονοι πολλών από ΑΥΤΏΝ...

    Τι άλλο θέλουν; Θέλουνε να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες στην απόλυτη κατοχή τους, ΟΛΑ... Π.χ , το αεροδρόμιο της Μυκόνου, πουλήθηκε ήδη στο Γερμανικό Δημόσιο! Το Ελληνικό Δημόσιο, δεν ήταν ...ικανό (;) άραγε να διαχειριστεί προς όφελος της οικονομίας μας ένα χρυσορυχείο σαν αυτό κι έτσι το εκχώρησε, προς....αξιοποίηση!!

    Να ξυπνήσουμε λίαν συντόμως ΔΙΌΤΙ σς λίγο θα’ μαστε τρισάθλιοι δούλοι ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ, ενώ η χώρα μας θα κείτεται μεταρρυθμισμένη, αξιοποιημένη κι εκχωρημένη πλήρως στους εκβιαστές - τοκογλύφους….

    Φροντίζουν να είναι ο νους μας σκοτισμένος από τις καθημερινές απανωτές απειλές της επιβίωσης, ενώ αυτοί ''δουλεύουν'', ''συμφωνούν'' με διαφόρους τραχανάδες (ακούς ΑΔΩΝΙ) και μας ληστεύουν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τηλέμαχος Μπούτζουκας ε1 Δεκ 2014, 12:52:00 μ.μ.

    Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να σταματήσουμε την πλήρη εκπόρνευση - διάλυση που συστηματικά επιχειρείται…
    Όποιος ακόμα και σήμερα προσποιείται ότι τάχα δεν… βλέπει και υποκρίνεται πως δεν… καταλαβαίνει καταπίνοντας πρόθυμα τα φούμαρα των ''ανακάμψεων'', των ''αναπτύξεων'' και της τάχα ''στροφής του καραβιού'' ,δεν είναι μόνο ύποπτος…. Ένοχος είναι και συνεργός, που παριστάνει τον αφελή εξωγήϊνο…

    Ούτε από Grexit κινδυνεύουμε, το εκτίμησε και ο Φίσερ , άλλοτε YΠΕΞ τώρα στο Columbia University: "H ευρωζώνη θα διατηρηθεί με τη σημερινή μορφή και μέγεθός της - κανείς δεν θέλει να πειράξει τα τραπουλόχαρτα και να προκαλέσει ντόμινο".Από άλλα κινδυνεύουμε: Από την ασφυξία των 2/3 των πολιτών και από την ακλόνητη γαïδουριά του 1/3…..

    Μια χώρα όπου θα ισοσκελίζει μόνιμα τον προϋπολογισμό της εις βάρος των μεσαίων και φτωχότερων στρωμάτων για να ευνοεί μια τάξη που έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται για την παραγωγική ανασύνταξη δεν έχει καμία απολύτως προοπτική ανάπτυξης..

    Επομένως και εμείς δεν έχουμε ελπίδα. Ή ανεβάσουν το Φ.Π.Α των φαρμάκων, τον νησιών η να φουρνίσουν Όλους τους ανέργους και συνταξιούχους, η δεν ξέρω τι άλλο έχουν στα σκατό μυαλά τους δεν βγάζει πουθενά...και να δούμε δούμε πώς θα εμφανισθείτουν αύριο-μεθαύριο στις εκλογές..


    Ο ΛΑΟΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗ …ΛΑΘΟΣ ΚΑΘΕ ΉΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΗ ΑΠΌ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... και όχι επηρεασμένος από διάφορα κόμματα, κινήματα , η σωμάτια μερικοί τραχανάδες πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα , δυστυχώς γεια αυτούς, ότι η σύγχρονη απεργία την κάνει κάθε ήμερα, ΕΊΝΑΙ η στάση ΠΛΗΡΩΜΏΝ που έχει κάνει ΣΉΜΕΡΑ ο περισσότερος Ελληνικός ΛΑΟΣ .. Και δεν το κάνει διότι έχει και δεν δεινή ,ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ, ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΆΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΆΡΟΥΝ.. Όπως ξέρουν ότι ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΊ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΈΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ… ζούμε στο 2014 ( ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ) και ο σοφός λαός ξέρει ότι ζει σε οικονομική ΧΟΎΝΤΑ ...


    Ο Κωδικός ΠΕΠΡΩΜΈΝΟ ενεργοποιείτε: Οι Έλληνες έκαναν τα πάντα για να μην θέσουν σε κίνδυνο ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΛΑΟ.. Όμως ο άνεμος.. της ελευθερίας μας είναι ΠΙΑ στην πραγματικότητα ο άνεμος της παρανομίας (για αυτούς)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοs περδεται;;;;;;κλανωλαγοs φαινεται......οπωs τοτε με τον αστρατευτο με τα 19 ακινητα ο τρομπαs η κοντοχωντρη κουραδα το απευθυσμενο τσιου τσιου το πουλακι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση